Maksuton 45 päivän Storytel-kokeiluetu Säästöpankin Visa-korttiasiakkaille

Storytel tarjoaa Säästöpankin korttiasiakkaille ilmaisen 45 päivän kokeilujakson. Valitse suosikkisi yli 200 000 kirjan joukosta ja kuuntele tai lue niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain Säästöpankin Visa-maksukorttiasiakkaille.
Maksuton 45 päivän Storytel-kokeiluetu Säästöpankin Visa-korttiasiakkaille.
check

Ilmainen 45 päivän kokeilu

check

Valikoimassa yli 200 000 kirjaa

check

Etu vain Säästöpankin Visa-maksukortti asiakkaille

Säästöpankin Visa-maksukorttiasiakkaana pääset maksutta kokeilemaan 45 päivän ajan ääni- ja e-kirjapalvelua Storytelia. Etu on voimassa ainoastaan Säästöpankin Visa-maksukorttiasiakkaille ja Storytel-palveluun kirjautuessa tulee käyttää Säästöpankin Visa-maksukorttia.

Huomaathan

45 päivän maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti Storytel Unlimited -tilauksena, jonka hinta on 16,99€ / kk ja joka veloitetaan Säästöpankin Visa-maksukortiltasi, ellet ole tilausta perunut ennen sitä. Voit päättää tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla. Tarjous on voimassa vain uusille Storytel-asiakkaille Storytelin kampanjasivun kautta.

Palvelun tarjoaa Storytel Oy. Tutustu huolellisesti Storytel –palvelun käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin kirjautuessasi.