Visa Business Debit -pankkikortti

Helppoa maksamista ja käteisnostoja kaikista maailman Visa-automaateista pankkikortillasi suoraan yrityksesi pankkitililtä.

Visa Business Debit -pankkikortti Säästöpankista
check

Helppo ja turvallinen tapa maksaa yrityksesi maksuja ja verkko-ostoksia.

check

Ostot ja nostot suoraan yrityksesi tililtä.

check

pankkikortissa Kätevä lähimaksuominaisuus.

Ostot ja nostot pankkikortilla suoraan yritystililtä

Säästöpankin yritysasiakkaana helpotat asiointiasi Säästöpankin Visa Business Debit -kortilla. Visa Business Debit on yrityksen pankkitiliin kytketty automaatti- ja maksukortti. Hoidat yrityksesi pankkikortilla kätevästi ja turvallisesti maksuja ja käteisnostoja sekä Suomessa että ulkomailla.
 
Suomessa käteistä voi nostaa pankkiautomaattien lisäksi ostosten yhteydessä esimerkiksi K-ruokakaupoista ja Neste K-liikenneasemilta. Käteisnostot ovat mahdollisia myös muissa kaupoissa, joissa kauppias on päättänyt tarjota kyseisen palvelun asiakkailleen. 
 
Myös verkko-ostokset hoituvat Visa Business Debit -kortillasi kätevästi ja turvallisesti. Visa Business Debit -korttisi rekisteröidään automaattisesti Verified by Visa -palveluun, mikäli sinulla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 

Kortissa lisäpalveluna hätäkäteispalvelu

Visa Business Debit -korttiin on liitetty lisäpalveluna yllättävien tilanteiden varalle ns. hätäkäteispalvelu. Sen avulla voit saada käteistä, jos korttisi joudutaan sulkemaan varastamisen, katoamisen tai kopioinnin vuoksi. Noston voit tehdä yksittäisestä, Visa-sulkupalvelun kanssa sovitusta ulkomaisesta nostopisteestä, ja sen yläraja on 1600 Yhdysvaltain dollaria vastaava summa. Hätäkäteinen veloitetaan yrityksesi tililtä, eli nostat omia varojasi.
 

Veloitukset aina euroina 

Ulkomailla tehdyt korttiostot ja käteisnostot veloitetaan aina euroina. Jos teet Visa Business Debit -pankkikortilla oston tai noston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuma muutetaan euroiksi Visa Internationalin käyttämällä valuutan tukkukurssilla, johon lisätään 2,75 %. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Internationalille.

Voit muuntaa muulla valuutalla tehdyt ostot euroiksi Visa Europen valuuttalaskurilla (englanninkielinen).

Haluatko yrityksellesi Visa Business Debit -kortin? Ota yhteyttä.

Tutustu myös näihin

Eurocard

Yrityksen Eurocard-luottokortilla ostot ja maksut hoituvat kätevästi kaikkialla maailmassa.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...