Sparbanken är samarbetspartner i VM i innebandy

Sparbanken medverkade som samarbetspartner på VM-resan till världsmästerskapet i innebandy för herrar. Vi vill genom partnerskapet stödja barns, ungas och vuxnas motion och idrott samt välbefinnande. VM i innebandy för herrar spelades den 3-11 december 2021 i Helsingfors. VM skulle ha genomfört i december 2020, men på grund av korona pandemin, beslutade Internationella innebandyförbundet (IFF) att flytta fram tävlingarna med ett år. 

Vi stöder professionella innebandyspelare Miko Kailialas idrottskarriär

Sparbanken ingick ett avtal med innebandyspelaren Miko Kailiala som en del av tävlingsresan till VM i innebandy. Partnerskapet ger Miko möjlighet att träna professionellt och på heltid. Dessutom ger Sparbanken honom stöd och tips i hur han kan sköta sin ekonomi.

Turnén SunSäbä inspirerar till att idka och röra på sig

Sparbanken är med på turnén SunSäbä som ordnas i samarbete med Finlands Innebandyförbund. Turnén är en del av den officiella VM-resan. SunSäbä-evenemangen ordnas i samarbete med lokala innebandyklubbar och med hjälp av dem vill man inspirera barn och unga att röra på sig samt utveckla möjligheterna till närmotion runt om i Finland.

Idrottsutrustning till unga under kampanjen Ge en chans

Sparbanken medverkat i kampanjen Ge en chans 20.8.–11.9.2021 i samarbete mellan Finlands Innebandyförbund och Hope ry.  Målet med kampanjen är att stödja barns och ungas motion och förebygga ojämlikhet. Under kampanjen samlade Sparbanks medarbetarna tillsammans med kunder in idrottsutrustning och -kläder att dela ut till unga. Utrustningen och kläderna skickades till insamlingspunkter varifrån Hope ry delade ut till dem som behöver.

Intressant just nu