Sparbanken är samarbetspartner i VM i innebandy

Sparbanken medverkar som samarbetspartner på VM-resan till världsmästerskapet i innebandy för herrar. Vi vill genom partnerskapet stödja barns, ungas och vuxnas motion och idrott samt välbefinnande. Meningen var att ordna tävlingarna den 4–12 december 2020 i Helsingfors, men på grund av korona pandemin har Internationella innebandyförbundet (IFF) beslutat att VM spelas i år 2021. Den nya tidpunkten för tävlingarna anges i slutet av september 2020.

Vi stöder professionella innebandyspelare Miko Kailialas idrottskarriär

Sparbanken ingick ett avtal med innebandyspelaren Miko Kailiala som en del av tävlingsresan till VM i innebandy 2020. Partnerskapet ger Miko möjlighet att träna professionellt och på heltid. Dessutom ger Sparbanken honom stöd och tips i hur han kan sköta sin ekonomi. 

Turnén SunSäbä inspirerar till att idka och röra på sig

Sparbanken är med på turnén SunSäbä som ordnas i samarbete med Finlands Innebandyförbund. Turnén inleds i augusti 2020 och den är en del av den officiella VM-resan. SunSäbä-evenemangen ordnas i samarbete med lokala innebandyklubbar och med hjälp av dem vill man inspirera barn och unga att röra på sig samt utveckla möjligheterna till närmotion runt om i Finland.

Idrottsutrustning till unga under kampanjen Ge en chans

Sparbanken medverkar i kampanjen Ge en chans som ordnas 1.9. - 21.9.2020 i samarbete mellan Finlands Innebandyförbund och Hope ry.  Målet med kampanjen är att stödja barns och ungas motion och förebygga ojämlikhet.  Under kampanjen samlar Sparbanksmedarbetarna tillsammans med kunder in idrottsutrustning och -kläder att dela ut till unga. Utrustningen och kläderna skickas till insamlingspunkter varifrån Hope ry delar ut till dem som behöver.
...