Visa Gold Credit/Debit

Matkailijan ykköskortti – pääset lentokenttä-loungeihin ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta. Voit valita Gold-korttiin myös haluamasi kuvan.

Säästöpankin brändikuva

Luottoraja jopa 20 000 euroa.

Jatkuvasti voimassa oleva matkavakuutus, myös kotimaan matkoille.

Gold nyt myös haluamallasi kuvalla.

Visa Gold -kampanja: -25 % Garmin-älylaitteista

Kun vaihdat 1.4.-31.5.2024 Visa Gold -korttiin, saat etukoodin Garmin-verkkokaupan valittuihin tuotteisiin. Etukoodi lähetetään sähköpostiisi kampanja-ajan päätyttyä: varmistathan, että markkinointilupasi ovat ajan tasalla. Etukoodeja on rajoitetusti.

Säästöpankin Visa Gold-kortti – matkailijan ykköskortti

Visa Gold Credit/Debit -kortilla maksat kaupassa ja teet nostot automaateilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luottokortti myös vaaditaan ulkomailla esimerkiksi hotellivarauksien sekä autonvuokrauksien yhteydessä. Teet kortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Kortin Credit-puolelta voit myös siirtää rahaa pankkitilillesi Säästöpankki Mobiili -sovelluksessa tai verkkopankissa.

Visa Gold -kortissa on paljon rahanarvoisia etuja sinulle:

Monipuolinen matkavakuutus, joka sisältää myös vuokra-auton omavastuuturvan. Matkavakuutus on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla.

LoungeKey - Visa Gold-kortilla sinulla on sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttä-loungeen. Voit käydä LoungeKey-logolla varustetuissa lentokenttä-loungessa kolme kertaa ilmaiseksi kalenterivuoden aikana.

Ostoturvavakuutus, joka on voimassa yli 50 euroa maksaville tuotteille ja siitä korvataan tuotteen vahingoittuminen vakuutusehtojen mukaisesti 2500 euroon asti ja ilman omavastuuta. Vakuutus on voimassa ostopäivästä alkaen 180 päivää.

K-Plussa - voit liittää korttiin K-Plussa-ominaisuuden ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa-verkoston palveluissa. K-Plussa-ominaisuuden saat liitettyä korttiisi verkkopankissa.

Kortin omavalintaisella ulkoasulla saat tilattua verkkopankissa.

Kun käytät korttia, valitset, veloitetaanko osto- tai nostotapahtuma pankkitililtäsi (Debit) vai luottokortilta (Credit). Muista myös, että lähimaksulla maksat nopeasti ja kätevästi maksimissaan 50 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi. Debit-puolen single tap -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse syöttää korttia maksupäätteen sisään yli 50 euron ostoksissa, vaan voit käyttää korttia kuten lähimaksussa ja varmistaa maksun näppäilemällä PIN-koodin. Single tap -maksaminen onnistuu paikoissa, joissa maksupääte on single tap -tuettu.

Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatilla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista ja R-Kioskeista.

Ajankohtaista