5 hyvää syytä ottaa varainhoitovakuutus

Säästöpankin varakkaimmille asiakkaille tarkoitettu Varainhoitovakuutus on vaivaton, joustava ja monipuolinen ratkaisu sijoitusomaisuuden hallintaan.

Mies farkkuhaalareissaan katsoo ylpeänä vahvaa ja viisasta tytärtään. Koko perhe on valinnut pankikseen asiakkaistaan välittävän ja henkilökohtaista palvelua tarjoavan Säästöpankin.

1. Vaivaton tapa sijoittaa

Varainhoitovakuutuksen parhaita puolia ovat sen helppous ja vaivattomuus. Varainhoitovakuutuksessa asiakkaat saavat käyttöönsä Säästöpankkien Varainhoidon ammattitaitoisen markkinanäkemyksen. Säästöpankkien asiantuntijoiden avulla valitaan oikea riskiprofiili ja sijoituskohde. Asiakkaiden ei tarvitse kantaa huolta siitä mitä markkinoilla tapahtuu, koska asiantuntevat varainhoitajat tekevät sijoituspäätökset asiakkaiden puolesta valitun riskiprofiilin puitteissa.

2. Monipuoliset sijoituskohteet

Varainhoitovakuutuksessa asiakkailla on valittavanaan neljä erilaista sijoitussalkkua: Korkopainoinen, Tasapainoinen, Osakepainoinen ja Tuottohakuinen. Valikoimasta löytyy sopivat vaihtoehdot niin varovaiselle kuin rohkeammallekin sijoittajalle. Sijoitussalkkua on mahdollista vaihtaa joustavasti oman riskiprofiilin muuttuessa. Varainhoitovakuutuksen minimisijoitus on 100 000 euroa.

3. Varainhoitovakuutus joustaa elämäntilanteiden mukaan

Lähtökohtaisesti Varainhoitovakuutus on pidempiaikainen toistaiseksi voimassa oleva sijoitus, mutta silti se joustaa elämäntilanteiden mukaan. Jos vakuutukseen maksetuille maksuille tulee yhtäkkinen tarve, pääomaa on mahdollista nostaa halutessaan. Vakuutuksen pääomaa on myös mahdollista kasvattaa lisämaksuilla. Minimisuuruus lisämaksuille on 10 000 euroa.

4. Verotus vain nostetusta tuotosta

Varainhoitovakuutus on verotuksellisesti järkevä sijoitus. Toisin kuin monen muun sijoituksen kohdalla sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa. Verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan.

5. Sataprosenttinen kuolemanvaraturva

Varainhoitovakuutus on erinomainen perintösuunnittelun väline, sillä vakuutukseen kuuluu sataprosenttinen kuolemanvaraturva. Jos vakuutettu kuolee vakuutusaikana, vakuutussäästöt maksetaan ennalta määrätylle edunsaajalle.

Asiantuntija: Sp-Henkivakuutuksen tuotepäällikkö Aleksi Jalava.

Tahdotko keskustella lisää varainhoitovakuutuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö.

Kategoriat
Säästäminen ja sijoittaminen

Ajankohtaista