Helmi Säästöpankin Joutsan toimipiste yhdistetään Sysmän toimipisteeseen

Joutsan toimipiste yhdistetään Sysmän toimipisteeseen 1.1.2022 alkaen. Asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, sillä asiakkuus ja palvelut jatkuvat kuten tähänkin asti.

Vaihtoehtoja on monia – asiakas voi valita tavan asioida:

 • Kasvokkain konttorilla tai verkkopalvelussa:
  Neuvotteluun voi varata ajan sp.fi -sivuilta, verkko- tai mobiilipankista tai vaihtoehtoisesti soittamalla puhelinpalveluun 010 441 7400.
  Ajanvarauksella toimiminen mahdollistaa yksilölliset neuvottelutuokiot asiakkaalle sopivana hetkenä esimerkiksi lainaamisen, sijoittamisen ja säästämisen sekä lainopillisten asioiden osalta. Kätevimmin neuvottelut hoituvat verkkotapaamisina.
  Konttorissa käytävän neuvottelun voi halutessa varata Helmi Säästöpankin lähimpään toimipisteeseen esim. Sysmään tai Heinolaan.
 • Puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroon ma–pe klo 8–20, 010 441 7400.
 • Itsenäisesti tai viestin välityksellä sähköisissä kanavissa, kuten verkkopankissa,
  Sp-Mobiilissa tai Säästöpankin chat-palvelussa.
 • Käyttämällä Otto- tai TalletusOtto-automaatteja kun on tarvetta nostaa tai tallettaa käteistä (ajantasaiset tiedot automaateista löytyvät otto.fi/missa-talletus/).
 • Nostamalla käteistä ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista tai R-kioskeilta (lisätietoa www.saastopankki.fi/kortit).

 

Autamme mielellämme kortin tilaamisessa ja verkkopankin sekä Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen käytönopastuksessa. Ajanvarauksen henkilökohtaiseen tapaamiseen voi tehdä soittamalla numeroon 010 441 7400 tai varaamalla ajan osoitteessa www.saastopankki.fi/varaa-aika.

Tallelokeropalvelut päättyvät Joutsan toimipisteessä

Joutsan konttorin tallelokeropalvelut päättyvät. Tallelokerosopimuksen päättämisen ja lokeron tyhjennyksen sekä avainten palauttamisen voi tehdä Joutsan konttorilla ajanvarauksella 16.12.2021 mennessä.

Vaikutukset yrityspalveluihin

Käteispalveluiden loppuessa päättyy myös Joutsan ja Sysmän toimipisteissä rahahuoltopalvelut sekä yösäilö. Yritykset voivat jatkossa hoitaa rahahuoltopalvelut TalletusOtto ja OttoPlus -automaateilla. Yösäilöpalvelut ovat jatkossakin käytössä Heinolan ja Lahden toimipisteiden yhteydessä.

Lisäksi yritykset voivat olla yhteydessä rahankuljetus yrityksiin (Loomis Suomi Oy tai Avarn Security) rahahuoltopalveluiden järjestämiseksi.

Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa www.saastopankki.fi/varaa-aika tai soittamalla numeroon 010 441 7400.

 

Terveisin
Helmi Säästöpankki

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...