Kassa- ja rahahuoltopalvelut lakkautetaan Heinolan, Joutsan ja Sysmän toimipisteistä

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta ja asiakaskäyttäytymisen muutokset ohjaavat tekemistä. Perinteisten konttoreiden merkitys on vähentynyt samalla, kun henkilökohtaisten neuvotteluiden merkitys on lisääntynyt.

Turvatakseen jatkossakin parhaat mahdolliset henkilökohtaiset asiantuntijapalvelut on Helmi Säästöpankki tehnyt päätöksen lakkauttaa käteisen rahan palvelut Heinolan, Joutsan ja Sysmän toimipisteistä, kohdistaakseen vapautuvat resurssit asiantuntijapalveluihin.

Joutsan, Heinolan ja Sysmän toimipisteissä kassa- ja rahahuoltopalvelut lopetetaan seuraavasti:

  • Joutsa ja Sysmä 3.12.2021 mennessä
  • Heinola 16.12.2021 mennessä

 

Helmi Säästöpankin asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan jatkossakin monipuolisesti.

Konttorit Heinolassa, Lahdessa, Padasjoella sekä Sysmässä palvelevat asiakkaita ajanvarauksella
arkisin klo 8-19.
Asiakkailla on myös mahdollisuus hyödyntää verkkotapaamista, jonka avulla heitä voidaan palvella siellä missä asiakas tahtoo pankkiasiansa hoitaa.

Käteistä asiakkaat saavat edelleen Otto- sekä Nosto-automaateilta tai ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista ja R-kioskeilta. Talletukset tilille onnistuvat Lahden konttorissa kassapalveluiden aukioloaikana ja TalletusOtto tai OttoPlus -automaatteja hyödyntäen.

Säästöpankin asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 773 6777 ja chatin välityksellä arkisin
klo 8-20 ja la 10-14.

Vaikutukset yrityspalveluihin

Käteispalveluiden loppuessa päättyy myös Joutsan ja Sysmän toimipisteissä rahahuoltopalvelut sekä yösäilö. Yritykset voivat jatkossa hoitaa rahahuoltopalvelut TalletusOtto ja OttoPlus -automaateilla. Yösäilöpalvelut ovat jatkossakin käytössä Heinolan ja Lahden toimipisteiden yhteydessä.

Lisäksi yritykset voivat olla yhteydessä rahankuljetus yrityksiin (Loomis Suomi Oy tai Avarn Security) rahahuoltopalveluiden järjestämiseksi.

Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa saastopankki.fi/varaa-aika tai soittamalla numeroon 010 441 7400.

 

Terveisin,
Helmi Säästöpankki

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...