Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoitus Karkkilan Urheilijoiden koripallojaostolle

Hyviä tekoja -kampanjan avulla Säästöpankki tukee paikallisia toimijoita. Hyviä tekoja -äänestyksessä toimialueelle sai ehdottaa tuettavia kohteita, ja lahjoitusten saajat on nyt valittu. Tämän vuoden kolmas Länsi-Uudenmaan Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoituksen saaja on Karkkilan Urheilijoiden koripallojaosto.

Ilkka Kilpeläinen, Arttu Jarila ja Marja Peltonen.
KaU:n koripallojaoston puheenjohtaja Ilkka Kilpeläinen ja Kau Koris ry:n puheenjohtaja Arttu Jarila vastaanottivat lahjoituksen Länsi-Uudenmaan Säästöpankin rahoitusasiantuntija Marja Peltoselta.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin 1000 euron lahjoituksella rahoitettiin Dr. Dish-heittokoneen hankintaa. Suomessa laite on viides, eli aika harvinainen. Laite maksoi 10 000 euroa ja takaisinheiton lisäksi valmentajat ja pelaajat saavat käyttöönsä myös tilastoja, joiden avulla voidaan havainnoida miten korit ovat syntyneet.

Heittokone on nyt otettu käyttöön ja sitä pääsevät käyttämään jatkossa noin 100 nuorta koripallon harrastajaa. Laite on tärkeä lisä harjoitteluun, sillä koripallojunioreiden salivuorot ovat rajatut ja näin ollen olemassa olevia salivuoroja saadaan tehostettua heittokoneen ansiosta.

Koripallon heittokone.

Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista