Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoitus Siuntion Sisulle

Hyviä tekoja -kampanjan avulla Säästöpankki tukee paikallisia toimijoita. Hyviä tekoja -äänestyksessä toimialueelle sai ehdottaa tuettavia kohteita, ja lahjoitusten saajat on nyt valittu. Tämän vuoden toinen Länsi-Uudenmaan Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoituksen saaja on Siuntion Sisu.

Siuntion Sisun jalkapalloilijoita.

Siuntion Sisu on urheiluseura, joka haluaa edistää paikkakuntalaisten hyvinvointia luomalla mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen. Sisun tärkeä tavoite on pitää lasten ja nuorten harrastuskulut mahdollisimman pieninä, jotta jokainen lapsi voisi harrastaa liikuntaa.

Seura on juuri tekemässä tarvikehankintoja juniorijalkapalloilijoille tulevaa talvea varten, ja Länsi-Uudenmaan Säästöpankin lahjoituksen avulla seura voi hankkia sisäpallot talven harjoittelukauteen- Muista seuroista poiketen, Siuntion kunnassa ei ole lämmitettyä jalkapallohallia, joten he joutuvat hankkimaan jalkapallotarvikkeet vuosittain sekä ulko- että sisäkauteen.

Siuntion Sisussa viilettää jo yli 150 futaria, joille seura tarjoaa iloa ja laadukkaan harrastusmahdollisuuden läpi vuoden. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tukee ilolla pienten jalkapalloilijoiden harrastamista ja lähettää onnenpotkun tulevaan harjoittelukauteen!

Siuntion Sisu.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...