Säästöpankin Hyviä tekoja –lahjoitus Lohjan Salibandy ry:lle

Hyviä Tekoja -kampanja on Säästöpankin hyväntekeväisyyslahjoitus, jossa paikkakuntalaiset ovat saaneet äänestää ja ehdottaa paikallisia tukikohteita. Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kohteet tälle vuodelle on valittu ja yksi lahjoituksen saajista on Lohjan Salibandy ry.

Hyviä Tekoja lahjoitus Lohjan Salibandy Ry:lle

LoSB:ssa voivat harrastaa salibandyä kaiken ikäiset tytöt ja pojat jo pienestä alkaen. Pienten ryhmissä tärkeintä on liikunnan riemu, mahdollisuus harjoitella salibandyä, saada kivoja kavereita ja olla osa joukkuetta -me henki! Taitojen ja iän karttuessa on LoSB:ssa mahdollisuus harrastaa salibandyä myös tavoitteellisesti. Joukkueet treenaavat useita kertoja viikossa, osallistuvat erilaisiin turnauksiin ja mm. Salibandyliiton alaisiin sarjoihin. 

"Tuki tulee todella tarpeeseen. Seuroilla on uhkana alati kasvavat kulut, jolloin harrastuskustannukset katetaan useasti junioripelaajien vanhempien omasta pussista. Haluamme pitää kaikki harrastajat lajin parissa ja samalla panostaa tulevaisuuteen alkaen salibandykerhoista, joissa lajin pariin pääsee jo 5-vuotiaana. Tällä tuella saamme muun muassa hankittua kerhoryhmiin varusteita. Tällöin kynnys lajikokeiluun madaltuu, kun voimme seurana tarjota tarvittavat varusteet lainaksi salibandyharrastuksen aloittamiseen.", kertoo seuratyöntekijä Mikko Honkanen Lohjan Salibandy ry:stä.

 

Säästöpankin Hyviä tekoja -kampanja on tämän vuoden osalta päättynyt ja lahjoituskohteet valittu. Lisätietoa kampanjasta.

Hyvien tekojen asialla!
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

 
Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista