Säästöpankin Hyviä tekoja –lahjoitus Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys LUE ry:lle

Hyviä tekoja -kampanja on Säästöpankin hyväntekeväisyyslahjoitus, jossa paikkakuntalaiset ovat saaneet äänestää ja ehdottaa paikallisia tukikohteita. Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kohteet tälle vuodelle on valittu. Kolmas ja tämän vuoden viimeinen Hyviä tekoja –lahjoituksen saaja toimialueellamme on Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys LUE ry.

Säästöpankin Hyviä tekoja –lahjoitus Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys LUE ry:lle
Kuvassa punainen pentu on Neppari. Mörri ja Pikkarainen poseeraavat alla.

LUE Ry on vuonna 2003 perustettu eläinsuojeluyhdistys, joka toimii vapaaehtoisten voimin pääosin Karkkilassa ja Vihdissä. Yhdistyksen tarkoitus on edistää eläinten hyvinvointia, hyvää kohtelua sekä suojella eläimiä kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta. Yhdistys pyrkii vaikuttamaan eläinsuojelulainsäädäntöön ja viranomaisten päätöksiin eläinten hyvää kohtelua edistävillä ehdotuksilla ja kannanotoilla sekä kehittämällä yhteistoimintaa muiden eläinsuojelutyötä tekevien tahojen kanssa. Tärkeä osa LUE ry:n toimintaa on myös neuvoa ja opastaa eläinten omistajia toimimaan eläinten hyvinvointia edistävällä tavalla.

”Neppari (varattu), Mörri ja Pikkarainen (etsivät vielä yhteistä kotia), muut eläimemme sekä me hoitajat kiitämme lämpimästi Länsi-Uudenmaan Säästöpankkia lahjoituksesta. Meillä on löytöeläintalo sekä sijaiskodit täynnä kissoja ja pari kaniakin, joiden eläinlääkäri-, ruoka- ja muut kulut ovat mittavat. Meille on tullut kevään sekä kesän aikana paljon juurikin kissoja löytöeläiminä, joita kukaan ei kaipaa ja syksyllä tilanne yleensä vielä pahenee. Turhaan SEY eivätkä muut eläinsuojelutahot muistuta kissojen leikkaamisesta, että tämä kierre saataisiin pikkuhiljaa katkaistua. Älä sulje silmiäsi eläinten hädältä ja kaltoinkohtelulta vaan auta ajoissa.”, muistuttaa LUE ry:n puheenjohtaja Erja Elopuro. 

Yhdistys tekee arvokasta ja tärkeää työtä eläinsuojelun edistämiseksi. Lisää yhdistyksestä, sijaiskotitoiminnasta ja eläinten adoptiosta löydät heidän Facebook-sivuiltaan.

Säästöpankin Hyviä tekoja -kampanja on tämän vuoden osalta päättynyt ja lahjoituskohteet valittu. Lisätietoa kampanjasta.

Hyvien tekojen asialla!
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki 

 
Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista