Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja valittu

Toimitusjohtaja Samu Rouhe

Samu Rouhe (44) on nimitetty Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Kirkkonummella asuvalla Samulla on liiketalouden ja taloushallinnon koulutus (ylempi amk, Master Of Business Administration). Hän siirtyy Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtajaksi OP Uusimaan palveluksesta. Aiemmin hän on työskennellyt Pohjola Vakuutuksessa myyntijohtajana ja Länsi-Uudenmaan Osuuspankissa pankinjohtajana.

Samun vahva kokemus myynninjohtamisesta ja esimiestyöstä yhdistettynä vankkaan pankkikokemukseen ja erityisesti yritysliiketoiminnan osaamiseen sekä aktiiviseen tapaan toimia, luovat erinomaiset edellytykset luotsata LUSP:ia tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin, kertoo Länsi-Uudenmaan Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Mattila.

Seuraan mielenkiinnolla talouden ja toimialueemme kehitystä. Digitalisaation ja pankkisääntelyn myötä pankkitoiminnan murros tekee finanssialalla toimimisen haastavaksi ja toki myös mielenkiintoiseksi, tässä ympäristössä meidän on harjoitettava pankkitoimintaa sujuvasti ja kannattavasti. Erityisen ja ennen kokemattoman haasteen muodostaa koronapandemian mukana tuoma taloudellinen epävarmuus ja yrityksien ahdinko kassavirtojen ehtyessä. Pankit ovatkin nyt merkittävässä asemassa ja voivat auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja talousvaikeuksiinsa. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa on meidän varmistettava digitaalisten palvelukanavien sujuva käyttö ja peruspankkiasioiden hoidon sujuvuus, kertoo tuleva toimitusjohtaja Samu Rouhe.

Olen erityisen iloinen ja ylpeä siitä, että pääsen kehittämään Länsi-Uudellamaalla menestyksekkäästi jo 150 vuotta toiminutta pankkia ja luomaan yhdessä työntekijöidemme kanssa lisäarvoa asiakkaillemme, Rouhe lisää.

Lisätietoja antaa Länsi-Uudenmaan Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja 
Veli-Pekka Mattila gsm 040 715 1941

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...