Suomenniemen Säästöpankki

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi. Suomenniemen Säästöpankin konttorit palvelevat sinua Lappeenrannassa, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Ristiinassa.
tyttosuomi

Kortti tai verkkopankkitunnukset hukassa? Toimi näin

Jos kadotat pankki- tai luottokorttisi tai verkkopankkitunnuksesi, toimi nopeasti. Soita Säästöpankkien yhteiseen sulkupalveluun +358 20 333 (24 h, myös verkkopankkitunnusten sulkeminen), tai Eurocard-yrityskortin sulkupalveluun +358 800 1 55777 (24 h). 

Säästöpankki 125-vuotta

Säästöpankit ovat olleet suomalaisten tahdon asialla 1800-luvulta lähtien. Olemmekin vuoden alusta nostaneet keskusteluun Tahdon merkitystä haaveiden ja suunnitelmien toteutumisessa ja rohkaisseet suomalaisia tahtomaan enemmän. Säästöpankki on tahdon asialla.  Lujaa tahtoa on vaatinut myös Eurajoen Säästöpankin 125-vuotinen historia itsenäisenä ja aidosti asiakkaan asialla olevana pankkina. Vuonna 2018 juhlitaan paikallisen Säästöpankin 125 vuotista taivalta!

Henkilökohtainen palvelu on empaattista ja inhimillistä etenkin asiakkaan vaikeassa elämäntilanteessa.
Henkilökunta on ammattitaitoista ja hoitavat hyvin kaikki asiat. Asiakas on tärkeä ja hänet huomioidaan hyvin. 
Yhdellä sanalla kerrottuna, jotka hoituvat hyvin: KAIKKI. Henkilökunnan TÄYDELLINEN keskittyminen käsilläolevaan asiaan, ja koska He tuntevat sen hetkisen tilanteeni,  pystyvät He käsittelemään kokonaisuutta. Heidän ylivoimaisesti suurin saavutuksensa on, että minä, pienasiakas, tunnen olevani heidän tärkein asiakkaansa juuri nyt.
...
Tyylikäs nainen kiikaroi tulevaisuuden tavoitteitaan

Tervetuloa asiakkaaksemme - pankin vaihtaminen on helppoa 

Tahdo pankilta enemmän. 85 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut.

Haluatko nähdä hinnastomme? Tai ottaa yhteyttä lähimpään Säästöpankkiisi? Kirjoita kenttään kaupunkisi, postinumerosi tai Säästöpankkisi nimi.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22