Hyviä tekoja -ehdotuksia tehtiin liki 1300 kappaletta

Hyviä tekoja -kampanja 2021 on käynnissä. Ehdota ja äänestä, osallistumalla autat.

Vuoden 2021 Hyviä tekoja -lahjoituskohteiden ehdotukset ja niiden saamat äänet on nyt laskettu ja toimitettu paikallisiin Säästöpankkeihin päätöksentekoa varten. Eri kohteita ehdotettiin kaikkiaan lähes 1300 kappaletta ja ääniä niille annettiin yhteensä yli 133 000 kappaletta. Hyviä tekoja -äänestys on niin sanottu neuvoa antava kansanäänestys ja Säästöpankit saavatkin siitä paljon apua, kun pohtivat tämänvuotisia lahjoituskohteitaan. Lahjoitusajankohdat vaihtelevat pankeittain ja niitä tehdään pitkin vuotta. Tiedotamme niin valtakunnallisissa kuin paikallisissa kanavissamme tehdyistä lahjoituksista ympäri vuoden.

Vähävaraisten auttaminen ja eläinten hyvinvointi korostuivat

Tänä vuonna ehdotuksissa ja äänestystuloksissa korostuivat kaksi eri kategoriaa yli kaiken: eläinten hyvinvointi sekä vähävaraisten auttaminen. Myös syrjäytymisen ehkäisy ja lukuisat eri urheilu- ja liikuntaseurat nousivat esiin ehdotuksissa ja äänissä. ”Kaikki eri kategoriat saivat runsaasti erinomaisia ehdotuksia. Myös koronaepidemian vaikutukset näkyivät selkeästi tuloksissa. Olemme ylpeitä, kun saamme olla mukana niin pienissä kuin isoissakin Hyvissä teoissa ympäri Suomen. Tänä vuonna lahjoitukset ovat varmasti entistäkin merkityksellisempiä.”, sanoo Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman.

Säästöpankkiryhmä toteutti Hyviä tekoja -kampanjan tämän vuoden helmi-maaliskuussa jo  viidennen kerran. Hyviä tekoja on olennainen osa Säästöpankin vastuullisuutta sekä paikallisuutta. Vuonna 2020 Säästöpankit lahjoittivat yli 550 000 euroa yli 300 eri kohteeseen. Lue lisää.

Kirjoitettu
Kategoriat
Hyvia tekoja
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista