Säästöpankeilta ja Säästöpankkisäätiöiltä tukea yli 500 paikalliselle kohteelle vuoden 2021 Hyviä tekoja -kampanjassa

Säästöpankit ja Säästöpankkisäätiöt lahjoittivat lähes 800 000 euroa reiluun 500 eri kohteeseen vuoden 2021 Hyviä tekoja -kampanjassaan. Paikalliset Säästöpankit tukivat tänä vuonna muun muassa lukuisia urheiluseuroja, syrjäytymisen ehkäisyyn keskittyviä järjestöjä, taideprojekteja sekä isoa määrää muita eri kohteita.

Säästöpankin brändikuva.

Paikalliset Säästöpankit sekä Säästöpankkisäätiöt lahjoittavat vuosittain merkittävän osan voittovaroistaan ja säätiöiden varoista osinkojen sijaan suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Säästöpankit päättävät lahjoituskohteensa omalla alueellaan paikallisten asukkaiden Hyviä tekoja -äänestyksessä tekemien ehdotusten pohjalta. Vuonna 2021 Säästöpankit ja säätiöt lahjoittivat Hyviä tekoja -kampanjassa lähes 800 000 euroa reiluun 500 eri kohteeseen. Lahjoitusten avulla tuettiin muun muassa lukuisia urheiluseuroja, syrjäytymisen ehkäisyyn keskittyviä järjestöjä, nuorten ja vanhusten hyvinvointia, 4H-yhdistyksiä, taide- ja kulttuuriprojekteja sekä monia eläintensuojeluun keskittyviä yhdistyksiä.

Tahdomme toimia suomalaisten yhteisöjen ja ihmisten hyvinvoinnin tukena

Hyviä tekoja -kampanjan avulla tuetaan vuosittain lukuisia apua tarvitsevia paikallisia toimijoita. Vuosien varrella Säästöpankit ja Säästöpankkisäätiöt ovat päässeet lahjoituskohteidensa kautta todistamaan lukuisia isompia ja pienempiä tarinoita ja tekoja. Niin myös tänä vuonna.

”Vastuullisena suomalaisena pankkina tahdomme tukea paikallista elinvoimaisuutta. Tänä vuonna Hyvillä teoilla tuimme yli 500 eri kohdetta ympäri Suomen. Joukossa on järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka tekevät arvokasta työtä paikallisesti ”, sanoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman.

Hyviä tekoja -kampanja käynnistää juhlavuoden 2022

Säästöpankki on edistänyt suomalaisten taloudellista hyvinvointia ja vaurastumista jo liki 200 vuoden ajan. Säästöpankkiryhmän 200 vuotisjuhlavuonna Hyviä tekoja -kampanja käynnistyy jo vuodenvaihteen jälkeen tammikuussa 2022. Aiempien vuosien tapaan kuka tahansa voi osallistua kohteiden ehdottamiseen ja neuvoa-antavaan äänestykseen ja näin vaikuttaa oman alueensa lahjoituskohteisiin ja hyvinvointiin.

Ensi vuoden äänestyksestä ja sen tuloksista kerrotaan tarkemmin Säästöpankkiryhmän verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Kirjoitettu
Kategoriat
Hyvia tekoja
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista