Sp-Henkivakuutus yhtiönä

Sp-Henkivakuutus Oy tarjoaa yksityisasiakkaille ja yrityksille nykyaikaisia ja eri tilanteisiin sopivia vakuutussäästämisen ja riskivakuuttamisen tuotteita. Meiltä saat itsellesi tai yrityksellesi parhaiten sopivan turvan.

Olemme Säästöpankkien omistama kotimainen henkivakuutusyhtiö. Säästöpankkien kautta olemme mukana suomalaisten arjessa koko maan kattavan palveluverkoston kautta. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua, olipa kyse perheen tai yrityksen henkilövakuutusturvan kartoittamisesta tai omien unelmien toteuttamisesta vakuutussäästämisen kautta.

Sp-Henkivakuutuksen omistavat Säästöpankit. Säästöpankit, Oma Säästöpankki Oyj ja POP Pankit toimivat Sp-henkivakuutuksen asiamiehinä. Kaikki Sp-Henkivakuutuksen vakuutustuotteiden myynti hoidetaan asiamiespankkien kautta. Asiamiehet on merkitty Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin. Finanssivalvonta valvoo Sp-Henkivakuutuksen ja asiamiesten toimintaa.

Säästöpankkiryhmään kuuluu paikalliseten Säästöpankkien lisäksi Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus Oy ja kiinteistönvälitysketju Sp-Koti. Säästöpankkiryhmän säästöpankit ovat itsenäisiä, alueellisia ja paikallisia pankkeja.