Lipper Fund Awards -palkinto Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Lyhytkorko -rahastolle

Säästöpankin Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on voittanut Refinitiv Lipper Fund Awards 2021 -palkinnon parhaana pohjoismaisena rahastona.

Peukku pystyyn onnistumisen merkiksi! Kun talousasioissa luottaa Säästöpankkiin, matka taittuu hyvässä seurassa.

Säästöpankin Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto on voittanut Refinitiv Lipper Fund Awards 2021 -palkinnon parhaana pohjoismaisena rahastona lyhyiden korkorahastojen sarjassa. Palkinto myönnettiin osoituksena rahaston erinomaisesta pitkänajan tuottokehityksestä.

”Palkinto osoittaa, että korko-osaamisemme on vertailuryhmänsä parasta. Samalla se on osoitus pitkäjänteisestä työstä asiakkaidemme hyödyksi. Olemme jo pitkään panostaneet riippumattomaan analyysiin, vahvaan osaamiseen ja vastuullisuuden esiin nostamiseen. On hienoa havaita, että kilpailukykymme on eurooppalaista kärkitasoa. Salkunhoitajamme tekevät työtään suurella intohimolla ja panostamme jatkossakin vahvan osaamisemme tuomiseen yhä useamman ihmisen avuksi heidän matkallaan vauraampaan tulevaisuuteen”, sanoo Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja ja Säästöpankkiryhmän varainhoidon johtaja Petteri Vaarnanen.

Säästöpankki Lyhytkorko -rahastoa reilut 10 vuotta luotsannut salkunhoitaja Mikko Rautiainen kiteyttää rahasto menestyksen oikea-aikaiseen sopeutumiseen korkoympäristön muuttuessa ja myös muutokseen lyhyen koron markkinoilla.

”On hienoa huomata, että pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta. Asiakkaillemme menestys on näkynyt kilpailukykyisenä tuottona suhteessa kilpailijoiden vastaaviin rahastoihin ja erityisesti suhteessa talletuskorkoihin. Euroopassa arvostettu Lipper Fund -palkinto on jälleen myös yksi osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä tekemisessämme. Rahasto on noudattanut samaa strategiaa toimintansa alusta lähtien ja olemme osoittaneet, että sijoitusstrategiamme toimii hyvin nopeasti myös muuttuvassa markkinaympäristössä”, sanoo Säästöpankki Lyhytkorko -rahaston salkunhoitaja Mikko Rautiainen.

”Tahdomme toimia asiakkaidemme talouden kumppanina ja uskomme vahvasti, että kaikilla on mahdollisuus vauraampaan tulevaisuuteen, vaikka siihen olisikin vielä matkaa. Monipuolisella ja palkitulla tuotevalikoimallamme tahdomme vastata erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja tuoda esiin pitkäaikaissäästämisen merkitystä oman varallisuuden kartuttamisessa”, kertoo Vaarnanen.

Säästöpankkien Varainhoidon toiminnan ytimessä on tahto olla asiakkaan pitkäaikainen talouden kumppani ja toimia pitkäjänteisesti suomalaisten säästäjien hyväksi.

Refinitiv Lipper on johtava kansainvälinen ja puolueeton rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Arvostettuja Refinitiv Lipper Fund Awards -palkintoja jaetaan vuosittain parhaimmille rahastoille ja varainhoito- sekä rahastoyhtiöille ympäri maailmaa.

Kiinnostuitko rahastosäästämisestä tai tahtoisitko kuulla lisää vaurastumisesta? Ota meihin yhteyttä tai varaa aika.

Säästöpankkien Varainhoito tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille. Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Toimintaperiaatteemme on pitkäjänteinen ja läheinen kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista