Säästöpankki Salibandyn MM-kisojen yhteistyökumppanina 

Säästöpankki on yhteistyökumppanina mukana Salibandyn miesten MM -kisamatkalla. Tahdomme yhteistyökumppanuuden myötä tukea lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaa ja hyvinvointia. Salibandyn miesten MM-kisat pelataan 3.12. – 11.12.2021 Helsingissä. MM-kisat oli tarkoitus pelata joulukuussa 2020, mutta Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF) päätti siirtää kisoja vuodella eteenpäin koronapandemian vuoksi.
Salibandyn MM2020 yhteistyökumppanuus

Tuemme salibandyn ammattilaisen Miko Kailialan peliuraa

Säästöpankki solmi ammattipelaaja Miko Kailialan kanssa yhteistyösopimuksen osana Salibandyn MM -kisamatkaa. Kumppanuus mahdollistaa Mikolle täysipäiväisen ja ammattimaisen harjoittelun kohti Salibandyn MM-kisoja. Tarjoamme yhteistyön myötä Mikolle myös tukea ja vinkkejä oman talouden hallintaan.

SunSäbä-kiertue innostaa harrastamaan ja liikkumaan 

Säästöpankki on mukana Suomen Salibandyliiton organisoimalla SunSäbä-kiertueella, joka on osa virallista MM-kisamatkaa. SunSäbä-tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa, ja niiden avulla halutaan innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä kehittää lähiliikuntamahdollisuuksia ympäri Suomen.
SunSäbä-kiertue 2020
Anna Mahdollisuus

Anna Mahdollisuus -kampanjalla harrastusvälineitä nuorille

Säästöpankki osallistuu Suomen Salibandyliiton ja Hope ry:n yhteistyönä järjestämään Anna Mahdollisuus -kampanjaan 1.9.–21.9.2020. Kampanjan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikkumista ja ehkäistä eriarvoisuutta. Kampanjan aikana säästöpankkilaiset keräävät yhdessä asiakkaiden kanssa nuorille jaettavaksi hyväkuntoisia urheiluvälineitä ja -vaatteita, jotka toimitetaan keräyspisteisiin ja jaetaan niitä tarvitseville Hope ry:n toimesta.

Ajankohtaista