Säästöpankki Salibandyn MM-kisojen yhteistyökumppanina 

Säästöpankki oli yhteistyökumppanina mukana Salibandyn miesten MM -kisamatkalla. Tahdomme yhteistyökumppanuuden myötä tukea lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaa ja hyvinvointia. 
Salibandyn MM2020 yhteistyökumppanuus

Tuemme salibandyn ammattilaisen Miko Kailialan peliuraa

Säästöpankki solmi ammattipelaaja Miko Kailialan kanssa yhteistyösopimuksen osana Salibandyn MM -kisamatkaa. Kumppanuus mahdollistaa Mikolle täysipäiväisen ja ammattimaisen harjoittelun kohti Salibandyn MM-kisoja. Tarjoamme yhteistyön myötä Mikolle myös tukea ja vinkkejä oman talouden hallintaan.

SunSäbä-kiertue innostaa harrastamaan ja liikkumaan 

Säästöpankki oli mukana Suomen Salibandyliiton organisoimalla SunSäbä-kiertueella, joka on osa virallista MM-kisamatkaa. SunSäbä-tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa, ja niiden avulla halutaan innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä kehittää lähiliikuntamahdollisuuksia ympäri Suomen.
SunSäbä-kiertue 2020
Anna Mahdollisuus

Anna Mahdollisuus -kampanjalla harrastusvälineitä nuorille

Säästöpankki osallistui Suomen Salibandyliiton ja Hope ry:n yhteistyönä järjestämään Anna Mahdollisuus -kampanjaan 20.8.–11.9.2021. Kampanjan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikkumista ja ehkäistä eriarvoisuutta. Kampanjan aikana säästöpankkilaiset keräsivät yhdessä asiakkaiden kanssa nuorille jaettavaksi hyväkuntoisia urheiluvälineitä ja -vaatteita, jotka toimitettiin keräyspisteisiin ja jaettiin niitä tarvitseville Hope ry:n toimesta.

Ajankohtaista