Tukea Porin alueen lapsiperheiden ja omaishoitajien hyvinvointiin

Hyviä tekoja -kampanjan 2018 tukikohteita on julkaistu pitkin loppuvuotta. Esimerkiksi Porin Kauppatorin konttorillamme jaettiin itsenäisyyspäivän aattona yhteensä 10 000 euroa Hyviä tekoja -kampanjamme tiimoilta paikallisille toimijoille.

Kuva Säästöpankin lahjoitustilaisuudesra. Kuvassa Huittisten Säästöpankin markkinointipäällikkö Pasi Virtanen (vas.) sekä Porin Hyviä tekoja -lahjoituskohteiden edustajia.
Kuvassa Huittisten Säästöpankin markkinointipäällikkö Pasi Virtanen (vas.) sekä Porin Hyviä tekoja -lahjoituskohteiden edustajia.

Huittisten Säästöpankin Porin alueelle tekemät lahjoitukset 2018:

  • Jalkapallon kaveriliiga, erityislasten jalkapalloharrastuksen tukeminen
  • Porin ensi- ja turvakotiyhdistys ry, lapsiperheiden tukitoiminta
  • Satakunnan Syöpäyhdistys ry Syöpykät, infektioriskittömän viriketoiminnan mahdollistaminen syöpälapsille
  • KiVa Perhekahvila Päärynäpuu, vertaistukikahvilan tukeminen
  • Punainen Risti Satakunnan piirin omaishoitajat, omaishoitajien viriketoiminnan tukeminen.

Säästöpankit paikallista hyvinvointia edistämässä 

Säästöpankkiryhmään kuuluvilla pankeilla ei ole omistajia ja jaamme osan voittovaroista vuosittain suoraan paikallisen hyvinvoinnin tukemiseen, omistajille jaettavien osinkojen ja bonuksien sijaan. Näin pystymme edistämään mahdollisimman monen paikallisen henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Huittisten Säästöpankilta 40 000 euron lahjoituspotti 

Huittisten Säästöpankin toimialueelle Hyviä tekoja -vastuullisuuskampanjan lahjoituksina jaettiin vuonna 2018 kaikkiaan 40 000 euroa paikallisten yhdistysten ja tahojen toiminnan tukemiseen. Vahvoina teemoina tämänkin vuoden lahjoituksissa olivat lapset ja nuoret sekä ikäihmiset, joita paikalliset ihmiset myös valtaosin äänestivät keväisessä verkkoäänestyksessä.

Säästöpankit ovat olleet mukana rakentamassa suomalaisten yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia jo perustamisestaan lähtien vuodesta 1822. Tämäkin tarina on osa hyviä tekoja, joissa Säästöpankki on ollut ylpeänä mukana. Lue lisää Säästöpankin vastuullisuudesta.

 
Kirjoitettu
Kategoriat
Hyvia tekoja
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista