Säästöpankkiryhmän

Vastuullisuusraportti 2020

Tahdomme, että vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessämme – suhtautumisessamme asiakkaisiin, kumppaneihin, toimialueeseen, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin. Julkaisemme vuosittain Säästöpankkiryhmän Vastuullisuusraportin, jossa esittelemme vastuullisuuteen liittyvät tiedot ja tunnusluvut kansainväliseen GRI -raportointikehikkoon viitaten (GRI referenced).
Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin.

Lähes 200 vuotta vastuullisuutta: Tehtävänä suomalaisten taloudellinen hyvinvointi 

Kun Säästöpankki perustettiin lähes 200 vuotta sitten vuonna 1822, perustehtäväksemme tuli yhteiskunnallisesti tärkeä ja vastuullinen missio: auttaa Suomen työteliästä kansaa vaurastumaan ja hoitamaan talouttaan paremmin.
Tänäkin päivänä tehtävämme on toimia asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullisena edistäjänä.

Vastuullisuus on läsnä säästöpankkilaisten arjessa ja toiminnassa joka päivä. Toimintamme ytimessä on Säästöpankkikokemus, josta meidät tunnetaan. Säästöpankkikokemus syntyy, kun yhdistämme koko ajan kehittyvät henkilökohtaiset ja digitaaliset palvelumme siihen asiantuntijuuteen ja inhimillisyyteen, joilla kohtaamme ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme.

Alta löydät tiivistelmän vuoden 2020 vastuullisuuden teoistamme. Voit tutustua teemoihin tarkemmin vuoden 2020 Vastuullisuusraportista.


Tutustu Säästöpankkiryhmän Vastuullisuusraporttiin 2020 (pdf)


Lisätiedot: vastuullisuus@saastopankki.fi

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.