Visa Credit/Debit -kortti

Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti on monipuolinen ja joustava pankki- ja luottokortti päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Säästöpankin Visa Credit/Debit -kortti
check

asiakkaidemme yleisin valinta. voit liittää korttiin myös rinnakkaiskortin.

check

Luotto-ominaisuus tuo joustoa arkeesi. kysy myös maksuvapaista kuukausista.

check

mukana ilmainen ostoturvavakuutus luottokorttiostoksille.

Luottokortti ja pankkikortti – Visa Credit/Debit joustaa arjessasi 

Monipuolinen Visa Credit/Debit -kortti on asiakkaidemme yleisin valinta. Voit käyttää pankkikorttia tai luottokorttia ostostesi maksamiseen tai käteisen nostoon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Maksaessasi valitset, veloitetaanko osto/nosto pankkitililtäsi (Debit) vai Credit-puolelta, jolloin hyödynnät korttisi maksuaika- tai luotto-ominaisuutta. 

Näin voit käyttää Visa Credit/Debit -korttiasi

  • Käytä lähimaksuominaisuutta korkeintaan 50 euron ostoksiin. Ostokset veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit). 
  • Tee käteisnostoja ja Visa-tilisiirtoja. Nostojen ja siirtojen maksimimäärä on 3 000 euroa viikossa. 
  • Nosta käteistä ympäri maailman kaikista Visa-automaateista.
  • Tee käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla. 
  • Nosta käteistä kaupan kassalta.
  • Maksa laskuja Visa Credit/Debit -kortillasi Säästöpankkien palveluautomaateilla.

Visa Credit/Debit -korttisi luotto-ominaisuus tuo joustoa maksuihin

Luotolla maksaminen on yksinkertaista ja joustavaa. Saat lisää maksuvaraa luottokortillesi luottorajasi puitteissa aina kun lyhennät Visa-laskuasi. 

Vältyt luottokuluilta, kun maksat Visa-kortilla tehdyt tapahtumat kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Visa-laskun koroton maksuaika on keskimäärin 40 päivää.

Valitse luottokorttiisi sinulle sopiva luottoraja 

Säästöpankin Visa Credit/Debit -korttisi luottoraja voi olla 2000 – 10 000 euroa. Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää, luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja.

Opiskelijana voit saada Säästöpankin Credit/Debit-kortin 2000 euron luottorajalla, jos olet suorittanut vähintään 50 opintopistettä kotimaisessa korkeakoulussa.

Säästöpankin ASP-tili säästäjänä voit saada luottokortin 2000 €:n luottorajalla, kun olet vähintään 18-vuotias ja kertyneet Asp-tilisi säästöt ovat vähintään 7000 €. Mikäli Asp-tilisopimuksessa on kaksi osallista, ovat molemmat oikeutettuja henkilökohtaiseen luottokorttiin. Erillistä minimisäästöaikaa 7 000 €:n kertymiselle ei ole,  Asp-tilin sopimusehdot määrittävät kuitenkin enimmäissäästömääräksi 3 000 € / vuosineljännes.

Kaikki ostot, käteisnostot ja Visa-tilisiirrot voivat olla yhteensä enintään sinulle myönnetyn luottorajan suuruisia. Valitse siis luottokorttiisi itsellesi sopiva, vähintään kahden kuukauden käyttötarvetta vastaava luottoraja Visa Credit/Debit -korttiisi.

Verkkopankistasi näet kätevästi luottokorttisi Credit-tapahtumat ja Visa-luoton tiedot.

90 päivän ilmainen ostoturvavakuutus luottokortillesi

Säästöpankin luottokortteihin on liitetty ilmainen Ostoturvavakuutus. Kun ostat Visa Credit/Debit -korttisi luotto-ominaisuudella esimerkiksi uuden kännykän tai television, saat tuotteelle automaattisesti vakuutuksen 90 päivän ajaksi ostopäivästä lähtien. Vakuutus on voimassa yli 50 euroa maksaville tuotteille. Lue lisää ostoturvavakuutuksesta.

Turvalliset verkkokauppaostokset 

Voit tehdä maksukortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Varmistat verkko-ostosten turvallisuuden, kun käytät verkkokauppoja, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa. Jos sinulla on nettipankkitunnukset, korttisi rekisteröidään automaattisesti Verified by Visa -palveluun. 

Verified by Visa -palvelu varmistaa

  • kauppiaan ja kortinhaltijan olevan kaupan oikeita osapuolia
  • maksun muuttumattomuuden
  • kortin tietojen turvallisuuden, tiedot eivät paljastu ulkopuolisille.

Luottokortin korko 

Visa Credit -korttiluoton korko on 3 kuukauden euribor + 8,5 %. Korttiluoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,16 % (09/19). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen laskutuspalkkio 3,50 euroa ja oletettu, että säästöpankkikohtainen Visa Credit -luottokortin kuukausimaksu on 2 euroa, luottoaika on yksi vuosi, laskutuspalkkio pysyy samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisena eränä kuukauden välein. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, luottosopimuksen kestosta ja sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta. Korttiluotto on voimassa toistaiseksi. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Visa-laskun maksaminen, laskun eräpäivä ja maksuvapaat

Verified by Visa

Nosta pankkikortiltasi käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä

Aseta Visa Credit/Debit -kortillesi käyttörajoituksia

Korttitapahtumien valuuttakurssit ja valuuttalaskurit

Hukkasitko korttisi? Toimi nopeasti

Tilaa mieleinen kuva Visa Credit/Debit -korttiisi – norppakortista 4 € luonnonsuojeluun

...

Tutustu myös näihin

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

Visa Electron -pankkikortti

Visa Electron on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi pankkikortiksi.

Visa Credit/Debit Gold

Matkailijan ykköskortti - pääset lentokenttä-loungeihin, ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14
...