Yritysrahoitusta Säästöpankista

Tarjoamme yrityksille joustavia rahoitusratkaisuja niin käyttöpääoman optimointiin kuin investointien rahoittamiseen. Lue lisää yritysrahoituksen vaihtoehdoista ja ota yhteyttä – me olemme yrittäjän asialla!

Kun tahtoa löytyy, Säästöpankki ja Sp-Koti auttavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Nainen suhtautuu tulevaisuuteensa luottavaisesti.
check

Löydä paras vaihtoehto yritysrahoitukseen yhdessä pankin asiantuntijan kanssa. 

check

Kotimainen ja paikallinen pankki tahtoo tuntea sinut ja tarjota yrityksellesi vain parasta.

check

Rahoitustarve yllättäen? Yhteistyön aloitettuamme tavoitat oman asiantuntijasi suoraan ja nopeasti. 

Yritysrahoitus – monta yrittäjää, monta polkua kuljettavana 

Yritysrahoitukseen ei ole yhtä oikeaa ja parasta tapaa. Eri tyyppisillä yrityksillä on eri tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen. Investoinneilla rahoitetaan usein pitkäaikaisia toiminnan kehittämiseen ja toimintaedellytysten parantamiseen liittyviä hankkeita. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kone-, laite- ja kalustohankinnat, toimitila- ja tuotantolaitoshankinnat, omistusjärjestelyt ja tuotekehitys.

Tässä vinkkejä sopivan yritysrahoituksen valintaan – toivottavasti niistä on sinulle apua. 

Yrityslaina

Yrityslaina eli ns. velkakirjalaina on perinteisin rahoitusmuoto, joka sopii kaikenkokoisten yritysinvestointien rahoittamiseen. Lainan määrä ja laina-aika muokataan yksilöllisesti, yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Lue lisää yrityslainasta sekä esimerkiksi siitä, mitä asiakirjoja tarvitset mukaan yrityksen lainaneuvotteluun.

Optimoi yrityksesi käyttöpääoma – vaihtoehtoja riittää

Käyttöpääomalla tarkoitetaan yrityksellä olevia suhteellisen nopeasti rahaksi muutettavia varoja sekä kassa- ja pankkisaamisia. Käyttökohteita ovat kasvun vaatima käyttöpääoman lisäys, kausivaihtelut sekä myyntisaamiset. Käyttöpääomaan liittyvissä tarpeissa ratkaisu voi olla luotollinen tili, rahoituslimiitti, factoringrahoitus tai vaikka yrityksen luottokortti.

Laskurahoitus

Kypsyttääkö asiakkaiden aina vain pidentyvät laskujen maksuajat? Laskurahoituksen avulla saat heti rahaa laskuista yrityksesi tilille. Laskurahoitusta käytetään erityisesti kausivaihteluiden tasaamisessa sesonkiherkillä aloilla. Yhteistyökumppaninamme toimii LähiRahoitus. 

Leasing 

Ei käsirahaa, ei sitoutuvaa pääomaa ja vakuutena toimii hankittava kohde – leasingin, eli vuokraamisen valitsemisessa yritysrahoitukseen on monia etuja. Leasing on suosittu esimerkiksi nopeasti arvonsa menettävien koneiden ja laitteiden rahoittamiseen. 

Osamaksu

Osamaksusopimuksella saat pidemmän maksuajan yrityksesi investointeihin. Näin voit tehdä isompiakin hankintapäätöksiä nopeasti. Hankinnan kohde toimii lainan vakuutena. Osamaksua käytetään yleisesti kohteissa, jotka säilyttävät hyvin arvonsa ja jotka halutaan lopulta yrityksen omistukseen. Osamaksussa yhteistyökumppaninamme on Siemens Financial Services.  

Euroopan Investointipankki/EIB rahoitus

Säästöpankki myöntää Euroopan Investointipankki/EIB rahoitusta markkinahintaa edullisemmalla hinnalla paikallisille toimijoille kohderyhminä pienet- ja keskisuuret yritykset sekä maatalouden harjoittajat. Parhaan mahdollisen luottoluokituksen myötä (AAA), EIB saa lainata varoja edullisesti, minkä se siirtää kauttamme eteenpäin Pk-yrityksille sekä maatalouden harjoittajille.

EIBn rahoituksella voimme tukea mm. yritysten kehittämishankkeita ja erilaisia projekteja, kuten tutkimus- ja kehittämiskuluja tai tehtaiden ja laitteiden hankkimista. Rahoituksen sopivuus hankkeille tarkastellaan tapauskohtaisesti.   

EIBn lainat myöntää paikallinen Säästöpankki, joten hakemuksen käsittely ja lainapäätös on täysin meidän vastuullamme. 

Lisätietoa EIBn kotisivuilta.

Muistutus: pitäisikö turvata lainan takaisinmaksu? 

Kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä - vaikka mitä tekisi. Yrityslainan takaisinmaksuturva auttaa pitämään yrityksen talouden tasapainossa yllättävissä tilanteissa ja varmistat lainanhoidon esimerkiksi yrityksen avainhenkilön sairaustuessa vakavasti tai kuoleman kohdatessa. Firmaturvalla voit vakuuttaa lainaasi sekä myös yrityksesi avainhenkilöitä - tämä on erityisen tärkeää pienissä yrityksissä.

Jutellaanko lisää? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.