Private banking -palvelut Säästöpankki Yksityispankista

Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana saat henkilökohtaista private banking -varainhoitoa varallisuutesi parhaaseen mahdolliseen hoitamiseen. Saat oman yksityispankkiirin, joka huolehtii varallisuudestasi yksilöllisen suunnitelman mukaan. Yksityispankkipalvelua saat tällä hetkellä seitsemästä paikallisesta pankistamme.
Nainen pitää käsiään suojelevasti mahansa päällä. Perheenlisäys on odotettu ja Säästöpankin sekä Sp-Kodin kanssa käyty läpi ratkaisuja uuden elämäntilanteen muutoksiin.
check

Yksityispankkiiri yli 200 000 euron sijoitusvarallisuutesi hoitamiseen.

check

Yksityispankkipalvelu toimii tällä hetkellä seitsemän paikallisen Säästöpankin asiakkaille.

check

Saat mielenrauhaa ja varmuutta sijoitusvarallisuutesi hoitoon: yksityispankkiiri pitää sinut aina tilanteen tasalla.

Säästöpankki Yksityispankki on private banking -palvelu Aito Säästöpankin, Lammin Säästöpankin, Liedon Säästöpankin, Länsi-Uudenmaan Säästöpankin, Nooa Säästöpankin ja Säästöpankki Optian asiakkaille. Muiden Säästöpankkien asiakkaille tarjoamme monipuolista ja laadukasta rahastovarainhoitoa. Yksityispankin palvelusopimus on mahdollista tehdä myös yrityksen tai yhteisön varallisuuden hoitoon.  Kerromme mielellämme lisää Yksityispankkipalvelustamme, alkuun pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yksityispankkisopimuksen edut:

  • Sijoituspalvelumme kulmakivi on asiakkaan ja yhteyshenkilön luottamuksellinen suhde. Yhteyshenkilösi on neuvonantajasi kaikissa sijoitusasioissasi.
  • Tiedät aina, missä mennään: saat henkilökohtaista raportointia ja analyysia salkkusi kehityksestä. 
  • Oma yksityispankkiiri varmistaa, että saat sujuvasti kaikki muutkin tarvitsemasi pankkipalvelut. 
  • Saat räätälöityjä etuja – sekä pääsyn sijoituskohteisiin, jotka ovat tarkoitettu vain Yksityispankkiasiakkaillemme. 
  • Pääsy erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.
  • Yhteistyö analyysiyhtiö Inderesin kanssa.

Menestynyttä varainhoitoa ja korkea asiakastyytyväisyys

Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana pääset hyötymään Säästöpankkien Varainhoidon menestyksestä. Säästöpankkien Varainhoito on viimeisten vuosien aikana saanut monia palkintoja, jotka kertovat osaamisesta ja hyvin tehdystä työstä. Keväällä 2021 menestystä tuli Morningstar ja Lipper Fund Awards -palkintojenjaoissa Säästöpankkien varainhoidon osake- sekä korkorahastoille, ja Säästöpankin asiakastyytyväisyys on EPSI Ratingin mukaan kaikissa kategorioissa selvästi yli toimialan keskiarvon. Säästöpankin palkitut rahastot.

Mitä asiakkaamme sanovat Yksityispankkipalveluistamme:

"Hienoa yksityispankkipalvelua! Minä saan jatkaa omaa arkeani ilman, että täytyy murehtia mitä rahoilleni kuuluu!"

"Verkkotapaaminen yksityispankkiirin kanssa oli hyvä. Palvelusta 10 ++. Tästä paha pistää paremmaksi."

"Hyvin valmisteltu keskustelu, asiantuntevaa. Hän hoitaa mahdollisimman paljon asioita puolestani eli minulle helppoa. Arvostan!" 

"Henkilökunta on aivan mieletöntä - he ovat auttaneet koko sydämestään ja olleet toteuttamassa elämäni suuria unelmia. Olen todella tyytyväinen!"

Näin teet Yksityispankkisopimuksen

  • Täytä yhteydenottolomake ja saat yhteyden pankkiin, jossa Säästöpankin yksityispankkipalvelu on käytössä (Aito Säästöpankki, Lammin Säästöpankki, Liedon Säästöpankki, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki, Nooa Säästöpankki, Säästöpankki Optia).
  • Sopimuksen teko alkaa tapaamisella yksityispankkiirin kanssa: käytte hänen kanssaan yhdessä yksityiskohtaisesti läpi tavoitteesi varallisuutesi hoitamiseen.  
  • Kun sopimus on tehty, voit keskittyä olennaisiin asioihin elämässäsi: oma yksityispankkiirisi varmistaa, että sijoituksistasi huolehtiminen on ammattilaisen, juuri sinun varallisuutesi hoitoon sitoutuneen ja erikoistuneen henkilön hoidossa.

Paikallisten Säästöpankkien yksityispankkiirit 

 

Säästöpankki Yksityispankki – varallisuutesi hoitoa henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti.

Eikö pankkisi tarjoa vielä Yksityispankkipalvelua? Tutustu Säästöpankkien Rahastovarainhoitoon.

Täytäthän tiedot

...