Företagare, vill du ha mer av din bank?

Företagare, vad vill du ha av din ekonomipartner? Med stark vilja och en bra affärsidé kommer du bra igång – men med en sakkunnig ekonomipartner som på riktigt bryr sig om dig och ditt företag når du helt andra nivåer. Ta kontakt, så förverkligar vi din vilja och dina mål. 
Sparbank - Företagare

Varför lönar det sig att vara företagskund i Sparbanken? 

Ditt företags framgång är också vårt mål. Vi vill hjälpa dig som företagare och ditt företag att lyckas. Vi förstår de behov och ekonomiska smärtpunkter företag av olika slag har och vi hjälper dig med dem – så kan du koncentrera dig på att driva företagets verksamhet. 

Du får en sparrande partner – såväl för dig som företagare som för ditt företag. Vi hjälper dig att se helheten: vad behöver ditt företag? Och vad behöver du själv?

Omfattande digitala tjänster: Det går inte att driva ett företag endast under tjänstetid. Som kund hos oss har du tillgång till våra mångsidiga digitala tjänster. Vi utvecklar dem hela tiden, så att det ska vara så lätt för dig som möjligt att sköta dina ärenden. 

Du får en egen kontaktperson och expert. Hos oss i Sparbanken får du och ditt företag hjälp av en egen expert som du också får det direkta telefonnumret till. Du behöver alltså inte gå igenom samma saker om och om igen utan med den bekanta personen kan ni fortsätta där ni senast slutade – vare sig det är fråga om finansiering till ditt företag eller investeringar som du gör som privatperson, naturligtvis går det också att investera via företaget.

Beställ till din e-post en gratis intensivkurs för företagare

Företagare, vill du ha tips om hur du kan effektivisera ekonomin i ditt företag? Beställ en intensivkurs för företagare. Kursen består av en fyra veckors period, under denna tid får du med en veckas mellanrum råd per e-post. Intensivkursens teman är finansieringslösningar för företaget, förvaltning av likvida medel och fakturering, företagets juridiska ärenden, bedrägeriförsök samt investeringar som företagare. 

Byt till Sparbanken – det är enkelt

När du har fattat ditt beslut hjälper vi dig med alla praktiska saker kring bankbytet. Ta kontakt så kommer vi vidare så fort som möjligt.
Läs Finans Finlands anvisningar om överföring av kontoärenden. 

Vad betyder vilja och företagande? Vi har intervjuat finländska företagare och vardagshjältar.
 

Du får fram prislistan när du skriver staden eller namnet på den lokala Sparbanken och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.