Banktjänster till jordbrukare

Funderar du över finansiering, investeringar eller gårdens ekonomi överlag? Ingen panik, vi hjälper dig. Utöver stöd och råd erbjuder vi dig omfattande och lokalt kunnande – vi vill vara din lokala ekonomipartner. Vi ger dig bland annat råd i anslutning till generationsväxlingar och letar fram de bästa finansieringslösningarna för dig.

De finansieringslösningar som passar just dina behov

Utnyttja våra mångsidiga juridiska tjänster

Mångsidiga placerings- och kapitalförvaltningstjänster

Din pålitliga och lokala ekonomipartner 

Vare sig du planerar att utveckla din gård eller genomföra en generationsväxling hittar vi lösningar för dig. Hos oss får du sakkunnig och lokal service i paket som är skräddarsydda för just dig. Nedan hittar du banktjänster riktade till företagare och nyttiga länkar. 

Tips för dig som är jordbrukare 

Juridiska tjänster

Oberoende av om du vill trygga din framtid eller få ordning på gårdens dokument hjälper vi dig i juridiska ärenden. Du kan läsa mer om våra juridiska tjänster här och om du vill ha mer information om varför en företagare behöver en jurist kan du läsa mer om detta här.

Placeringar och kapitalförvaltning

Kan en jordbrukare verkligen placera? Naturligtvis. Hos oss hittar du omfattande placerings- och kapitalförvaltningslösningar som bäst svarar på dina behov. Om du behöver hjälp med att börja så hjälper vi dig. Läs mer.

Finansiering till jordbruksföretagare 

Funderar du på att bli jord- eller skogsbruksföretagare? Eller behöver du kanske finansiering för att kunna investera i ditt jord- eller skogsbruk? Kontakta våra experter så hittar vi en finansieringslösning som passar just dig. 

Generationsväxling inom en snar framtid

Kommer en generationsväxling snart att vara aktuell? En generationsväxling kan leda till många frågor, men vi hjälper. Hos oss får du tjänster för att förvalta din egendom. Läs mer.

Gårdens konton och kort

Låt oss hjälpa dig med bankärenden så kan du fokusera på det viktigaste – det vill säga din gård. Läs mer om vårt omfattande sortiment av konton och kort för en gård.

Nyttiga länkar till jordbrukare:

Livsmedelsverkets webbplats hittar du information om bland annat investeringsstöd, räntestöd och andra bidrag. På Naturresursinstitutets webbplats hittar du mycket statistik och bland annat aktuella producentpriser.