Försäkringar

Skaffa försäkringar via webbtjänsten lätt och smidigt via webbtjänsten. Tjänsten erbjuds av vår partner Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Om du i genomsnitt kör högst 55 kilometer om dagen med din personbil lönar det sig för dig att bekanta dig med Sparbankens försäkringars förmånliga Mätare-bilförsäkring. Det är en förmånlig försäkring för dig som kör lite.

Hela 80 procent av bilisterna kör rätt lite med sin första bil, mindre än 20 000 kilometer i året.* Statistiskt råkar de även ut för färre olyckor än de med flera körkilometrar. Med tanke på försäkringspremierna har detta i praktiken inneburit att skadorna för de som kör mera splittras ut på försäkringspremierna för de som kör mindre.

Därför kan du nu välja den kilometerprissatta Mätare-bilförsäkringen hos Sparbankens försäkringar. Kärnan i försäkringen är att var och en betalar försäkringspremier enligt sina körkilometrar.  Ju färre kilometer du kör med din bil, desto mer rabatt får du på din bilförsäkring. Mätare-bilförsäkringen kan vara upp till 25 procent förmånligare än en traditionell bilförsäkring!
Säästöpankin vakuutukset
På den här bilden ser du hur Mätare-bilförsäkringens rabattprocent fungerar. Om du kör mindre än 5 000 km i året är din bilförsäkring 25 procent billigare, om du kör mindre än 10 000 km är din rabatt 20 procent, och så vidare.

Utöver den skräddarsydda Mätare-bilförsäkringen kan du som kund hos Sparbanken även få 20 procent rabatt på bilens kaskoförsäkring. Det lönar sig att gå till Sparbankens försäkringars webbplats och räkna ut vilket pris du får på din bilförsäkring.  

Om din bilförsäkring redan är i skick lönar det sig nu att även kolla priset på dina andra försäkringar, såsom hem-, olycksfalls- och reseförsäkringen. Som kund hos Sparbanken får du 20 procent rabatt på frivilliga försäkringar. ** Du får rabatten i Sparbankens försäkringars webbutik med koden S10P.


*Enkäten genomfördes av undersökningsbolaget M3 Research i april 2017 på uppdrag av Suomen Vahinkovakuutus Oy. I enkäten deltog 1 000 finländska vuxna i åldern 18–65 år runt om i Finland. 

**Rabatten avser försäkringspremien för 1:a året. Rabatten kan utnyttjas för frivilliga, nya försäkringar. Förmånen gäller inte för trafikförsäkringar, tidsbegränsade reseförsäkringar eller redan tecknade försäkringsavtal. 

Läs mer www.sparbankensforsakringar.fi/

 

 

...