• Sparande och placering

    Du kan börja spara även med små summor. Ju tidigare du börjar, desto snabbare växer räntan på ränta – och du kan inleda din resa mot en större förmögenhet.
    Sparbankens varumärke bild.
  • Fonden nu

    Vilken fond är aktuell just nu? Sparbankens Kapitalförvaltning lyfter fram en fond bland Sparbankens placeringsfonder.
    Fonden NU.

Den bästa tiden att börja spara var igår, den näst bästa är idag

Vi vill göra det enkelt att spara och placera – som kund får du aktiv och erkänd kapitalförvaltning med hänsyn till dina individuella behov.

I vårt utbud finns lämpliga placeringsalternativ för var och en. Tillsammans hittar vi ett alternativ som passar dig och som hjälper dig nå dina ekonomiska mål. Bekanta dig med våra alternativ och börja nu!

KONTAKTA OSS     BOKA TID

Ansvarsfullt placerande

Tillämpandet av principer för ansvarsfullhet är en viktig del av vår placeringsprocess och vi tar hänsyn till miljön, samhället och god förvaltningssed när vi placerar. Vi följer upp att de direkta placeringsobjekt som vi valt iakttar internationella avtal och normer, och medverkar i ett samarbetsinitiativ för att stärka ansvarsfullt placerande. Vi gör inga direkta placeringar i vissa branscher, till exempel vapenindustrin eller tobaksindustrin.

Ta reda på mer

Säästöpankin brändikuva

Se framåt – vad vill du? 

Hur vill du att din framtid ska se ut? Har du till exempel tänkt köpa en ny bostad? Eller letar du efter en pålitlig ekonomisk partner? Vi hjälper dig att se längre och spara till det du vill ha.

Kapitaliseringsavtal

Vill du ha ett flexibelt och mångsidigt sätt att spara? I kapitaliseringsavtalet kan du göra inbetalningarna enligt din egen betalningsplan, och du kan ta ut medel när du vill. Du får också skattemässiga fördelar eftersom du bara betalar skatt när du tar ut medel, inte när du byter placeringsobjekt.

Oavsett om du är en nybörjarsparare eller en redan erfaren placerare – Sparbanken Kapitaliseringsavtal passar dig!

Sparbankens varumärkesbild.

Intressant just nu