Säästöpankin brändikuva

Ulla Leivo

Säästöpankkiiri - sijoituspäällikkö

010 841 5727

Tule tapaamaan minua, koska tahdon auttaa sinua vaurastumaan!

Toimin sijoituspäällikkönä Huittisten konttorissa. Normaaliin työpäivääni kuuluvat säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluiden neuvonta ja sijoitusehdotukset sopimuksineen.

Vaurastumisessa tärkeintä on löytää jokaiselle sopivin säästämis- tai sijoitussuunnitelma, ja miettiä siihen paras keino ja tapa. Sitä varten kannattaa miettiä omalta kohdalta ne tärkeimmät asiat, joihin itse haluaa panostaa; silloin sijoituskohteiden vertailukin on helpompaa. Sijoittamisessa tärkeintä on löytää itselle sopivat sijoituskohteet, sijoitusaika, riskinsietokyky ja tuotto-odotus. 

Tahdon olla mukana edistämässä niin aloittelijoiden kuin jo kokeneimpienkin säästäjä- ja sijoittaja-asiakkaiden vaurastumista vastuullisesti ja asiantuntemuksella.

Säästöpankissa aloitin v. 2016, mutta rahoitusalalla olen ollut jo vuodesta 1980. Sijoituspalvelutentit APV1 ja APV2 olen suorittanut työn ohessa 2011 ja 2013.

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… puuhailla kaikkea kivaa, rakastan käsillä tekemistä ja katsella hyviä elokuvia ja tv-sarjoja ja suunnitella tulevaa.. 

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… laittaa sen tuottamaan mahdollisimman hyvin. Olen kova kiertämään kirpputoreja ja keräilen kaikkea silmää miellyttävää. Nettihuutokaupatkin ovat saaneet minusta asiakkaan näin poikkeusaikana. Tuon satasen voi laittaa myös viisaasti suoriin sijoituksiin, osakkeisiin tai rahastoihin tilanteesta riippuen.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… nauttia vapaasta elämästä ilman koronaa tai muitakaan elämää rajoittavia asioita. Tällä hetkellä yleiseen maailmantilanteeseen ja epidemioihin en pysty vaikuttamaan kuin omalla käytökselläni, omalla pienellä panoksellani, joten sitä pidän tärkeänä itseni ja läheisteni huomioimisena.
 

 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito