Säästöpankki on sparraava kumppani talousasioissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Lue alta, mitä mieltä Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat ovat sijoitusmarkkinoista. Pääset lukemaan osiot klikkaamalla otsikkoa. Säästöpankkien Varainhoidon markkinakatsaus julkaistaan jatkossa uudessa kokonaan sähköisessä muodossa. Katsauksen julkaisu aika on pääsääntöisesti kuukauden toinen viikko.

"Maailmantalouden kasvunäkymät ovat maltillistuneet kolmannen vuosineljänneksen aikana. Vahvojen talouskasvulukujen jälkeen näyttäisi siltä, että pandemian jälkeinen markkinoiden elpyminen on nähnyt huippunsa. Kesän loppupuolella tultaessa eri talouksien kasvuvauhdeissa on nähtävissä eroja. Euroalueen talous on elpymässä samaan aikaan, kun Yhdysvaltojen ja Kiinan talouksien kasvu on hidastunut. Osin tähän on syynä deltavariantti, joka on vähentänyt taloudellista aktiviteettia maailmanlaajuisesti. Euroalue näyttäisi kuitenkin selviävän variantin aiheuttamasta tartuntojen lisääntymisestä melko pienin vaurioin, kiitos suhteellisen laajan rokotekattavuuden."

- Ilkka Laru, salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi

Evgeny Artemenkov, korkosalkunhoitaja; Mark Mattila, korkosalkunhoitaja; Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja; Ilkka Laru, korkosalkunhoitaja; Anders Pelli, osakesalkunhoitaja; Anna Varpula, vastuullisen sijoittamisen asiantuntija; Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja; Lassi Kallio, salkunhoitaja; Tatu Paasimaa, osakesalkunhoitaja; Johan Hamström, osakesalkunhoitaja; Olli Tuuri, osakesalkunhoitaja.