Raharemontti-ohjelman haku on nyt käynnissä!

Syksyllä alkavassa Raharemontti-ohjelmassa (alkuperäinen nimi Lyxfällan) autetaan erilaisten taloushaasteiden kanssa kamppailevia. Kaipaatko sinä apua talouteesi tasapainottamiseen ja olet valmis esiintymään televisiossa?
Kuvassa taustatoimittaja ja juontaja Jaana Pelkonen sekä talouden asiantuntija Joni Rintamaa Säästöpankista.

Onko raharemontti omaan talouteen tarpeen?

Kiinnostaako kulisseihin kurkistaminen?

Hae mukaan uuteen tv-ohjelmaan nyt!

Mistä Raharemontti-ohjelmassa on kyse?

Raharemontti on ohjelmasarja, joka perustuu Pohjoismaissa jo vuosia esitettyyn Lyxfällan-formaattiin. Formaatti rantautuu nyt Suomeen ja alkaa syksyllä Nelosella Jaana Pelkosen luotsaamana.

Ohjelmassa annetaan työkaluja ja autetaan erilaisten taloushaasteiden kanssa kamppailevia ihmisiä. Talousvaikeuksien taustalla voi olla esimerkiksi elämisen kustannusten nousu, yli varojen eläminen tai elämäntilanteiden muutoksista johtuvat taloushuolet. Ohjelman tarkoituksena on edistää avointa keskustelua talousvaikeuksista ja auttaa osallistujia löytämään tie ulos vaikeasta tilanteesta. Tavoitteena on kestävä ratkaisu oman talouden hallintaan ja taloudelliseen hyvinvointiin.

Säästöpankkiryhmän yhteistyökumppanuus sopii ydinarvoihimme

Säästöpankkiryhmä on mukana yhteistyökumppanina Raharemontti-ohjelmassa. Talouden asiantuntijana ja Jaanan tutkaparina toimii pankinjohtaja Joni Rintamaa Someron Säästöpankista. ”Ohjelmaformaatti tuntui puhuttelevalta. Uskon että tällaiselle on kysyntää, että ihmiset pääsevät aitojen tarinoiden kautta pohtimaan miten omaa taloutta voi hallita ja mitä tehdä, jos sen kanssa tulee ongelmia”, Joni kertoo. 

Ohjelman henki sopii hyvin Säästöpankin ydinajatukseen, suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseen: tehtävämme on ollut edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia - jo yli 200 vuoden ajan. 

Vastuullisuus ohjaa Säästöpankkiryhmän toimintaa.