Helmi Säästöpankki ja Lahden Pelicans ovat tehneet merkittävän yhteistyösopimuksen kaudelle 2017–2018

Kiekkokausi on käynnistynyt ja katsomot ovat täyttyneet kannattajalipuista. Lahtelaiskatsomo on tällä kaudella entistä turkoosimpi, sillä lahtelainen Helmi Säästöpankki ja Lahden Pelicans ovat tehneet merkittävän yhteistyösopimuksen kaudelle 2017 – 2018.

Pelicans ja Helmi Säästöpankki ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, mutta tälle kaudelle yhteistyö on syventynyt entisestään. Helmi Säästöpankki on uusin Pelicans – pääyhteistyökumppaneista ja vahvasti mukana päijäthämäläisen kiekkoyhteisön ytimessä.

– Helmi Säästöpankki on näyttävästi esillä niin hallissa kuin sen ulkopuolellakin ja uskon yhteistyön tuovan molemmille entistä enemmän positiivista nostetta. Sekä Helmi Säästöpankilla että Pelicansilla on Lahdessa vahvat perinteet ja mielestämme nyt tiivistyvä yhteistyö on hyvä esimerkki siitä kuinka Helmi Säästöpankki on jatkuvasti läsnä asiakkaidemme ja toimialueemme arjessa, Helmi Säästöpankin toimitusjohtaja Risto Seppälä kertoo ja kannustaa lahtelaisia Isku Areenalle nauttimaan otteluista suurella turkoosilla sydämellä.

Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu on yhteistyöstä Seppälän kanssa samoilla linjoilla.

– Meillä on hyvin samankaltaiset arvot ja vahvat juuret Lahdessa, minkä myötä yhteistyölle löytyy luontainen synergia. Tämä on myös hyvä esimerkki nykyaikaisesta yhteistyöstä, missä yhteistyömalleja ja –kulmia on useita, eikä se rajoitu esimerkiksi ainoastaan sponsorinäkyvyyteen, Kolu vahvistaa.

Pelicans on Suomen suosituin Liiga-joukkue, mikäli mittarina käytetään paikallisten suhtaututumista oman alueen joukkueeseen. Peräti 90% päijäthämäläisistä kannattaa Pelicansia. Paikallisuus on myös Helmi Säästöpankin prioriteettilistan kärjessä.

– Paikalliseen urheiluun ja kulttuuriin panostaminen on jo pitkään ollut osa vahvaan Säästöpankkiryhmään kuuluvan Helmi Säästöpankin toimintaa, jossa paikallisuus, kotimaisuus ja vastuullisuus ovat keskeisimpiä arvoja, painottaa Seppälä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista