Laatuyhtiöstrategialla tasaisia tuottoja myös talouden taantuessa

Säästöpankkien omistaman Sp-Rahastoyhtiön tavoitteena on tukea tuottoisaa sijoittamista, ja olla apuna asiakkaiden vaurastumisessa. Tuloksellisen sijoittamisen varmistaa pitkäjänteinen strategia, jota noudatetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Laatuyhtiöstrategia on osoittautunut menestyksekkääksi ja Säästöpankkien rahastoja onkin viime vuosina palkittu usein.

Rautio_Pekka
- Laatuyhtiöstrategiassa sijoituskohteiksi valitaan yrityksiä, joilla on korkea kannattavuus, vakaa tulos ja alhainen velkaantumisaste. Laatuyhtiöillä on markkinoilla jokin merkittävä kilpailuetu, esimerkiksi pitkäaikainen patentti tai erittäin vahva markkina-asema. Ne ovat isoja ja vahvoja yhtiöitä, joiden tuotevalikoima mahdollistaa menestyksen erilaisissa markkinatilanteissa, kertoo Helmi Säästöpankin varallisuudenhoidon asiakasvastaava Pekka Rautio.  

Ennustettavuutta epävarmoinakin aikoina

Vahvassa nousukaudessa laatuyhtiöiden tuotto ei välttämättä kehity markkinaa nopeammin, mutta niiden arvonheilahtelu on yleensä pienempää silloin, kun talouden sykli kääntyy laskuun. 

- Nyt on pitkään eletty nousukautta ja on odotettavissa, että talouskasvu jossain vaiheessa hidastuu. Laatuyhtiöt pärjäävät talouden laskusuhdanteessa verraten hyvin, sillä vahva kassavirta kannattelee niitä. Lisäksi niiden tuotevalikoima on yleensä sellainen, että niiden tuotteita käytetään, oli lama tai nousukausi. Laatuyhtiöihin sijoittaessa ennustettavuus on helpompaa myös huonompina aikoina, Rautio selittää. 

Laatuyhtiöstrategia sopii osaksi kokonaisvaltaista varainhoitoa, pitkän sijoituskokemuksen omaaville, sekä aloitteleville sijoittajille. Säästöpankin uusien ratkaisurahastojen kautta sijoittaja saa yhdellä tuotteella hyvin hajautetun sijoituskokonaisuuden.

- Nämä uudet tuotteet helpottavat mukaan lähtemistä myös pienemmillä summilla. Laatuyhtiöstrategiamme ansiosta jokainen sijoittaja voi olla varma, että meillä ei mennä siitä mistä aita on matalin. Kaikki sijoitukset tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Tällainen sijoitusstrategia soveltuu erittäin hyvin tasaisia ja pitkäaikaisia tuottoja etsivälle. Helppoa ja huoletonta, Rautio tiivistää. 

Pekka Rautio on suorittanut APV1 sekä APV2 tutkinnot ja työskentelee Helmi Säästöpankissa varallisuudenhoidon asiakasvastaavana. Pekka auttaa sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa varallisuudenhoitoon liittyvissä kysymyksissä! 

Varaa tapaaminen Pekan kanssa

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista