Keski-Uudenmaan toimipisteestä neuvontapalveluja entistä laajemmilla palveluajoilla

Maaliskuun alusta alkaen Nooa Säästöpankin Keski-Uudenmaan säästöpankkiirit tapaavat nykyisiä ja uusia asiakkaita vain ajanvarauksella, entistä laajemmilla palveluajoilla. Asiakas voi sopia tapaamisen säästöpankkiirin kanssa joko Keski-Uudenmaan toimipisteeseen tai hänelle paremmin sopivaan paikkaan, kuten työpaikalle, kotiin tai lähikahvilaan.

Säästöpankkiirit tapaavat asiakkaita ajanvarauksella muun muassa lainaamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä perintöjuridiikkaan liittyvissä asioissa ma–to klo 8–20 ja pe 8–16.

"Olemme seuranneet tarkkaan asiakaskäyttäytymistä ja havainneet, että käteiseen rahaan liittyvät tarpeet konttoripalveluna ovat vähentyneet huomattavasti muutaman viime vuoden aikana. Nykyisin asiakkaat arvostavat erityisesti sitä, että pääsevät hoitamaan asiansa jonottamatta ja juuri siellä ja silloin, kun omaan arkeen parhaiten sopii", sanoo johtaja Yasmine Sinnemaa ja jatkaa:

"Käteistä rahaa nostetaan tyypillisesti Otto-automaatista tai kodin läheltä löytyvästä K-kaupasta, missä rahan nostaminen tililtä onnistuu kätevästi ostosten yhteydessä, ilman kuluja. Konttorimme lähietäisyydeltä, noin 60 metriä Prismaan päin (Sibeliuksenkatu 18–22), löytyy myös TalletusOtto-automaatti, jonka palvelut ovat tulleet monelle asiakkaallemme jo tutuiksi."

Näin asioit jatkossa:


Keski-Uudenmaan toimipisteen palveluajat vain ajanvarauksella 1.3. alkaen

ma–to klo 8–20, pe 8–16, ei kassapalveluita

Sovi tapaaminen säästöpankkiirin kanssa

- Toimipisteeseemme: saastopankki.fi/nooa/ajanvaraus
- Sinulle sopivaan paikkaan: saastopankki.fi/kotikaynti
- Puhelimitse numerosta: 010 436 6410 (ma–pe 8–22, 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
- Säästöpankkiirin suorasta puhelinnumerosta: Keski-Uudenmaan säästöpankkiirit

Käteistä konttorin palveluajoista riippumatta
- Voit asioida Otto- ja TalletusOtto -automaateilla (käteisnostot ja -talletukset)
- Voit nostaa käteistä myös K-ruokakaupoista ja Neste K -asemilta maksutta ostosten yhteydessä. Osta&Nosta-palvelulla on kattava verkosto ja hyvät palveluajat.


Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista