Miksei aina voi olla kesätyönhaku?

Tahdomme tarjota uran alussa oleville henkilöille pitkän aikavälin oppimismahdollisuuksia ja saada heidät kiinni käytännön tekemiseen hyvissä ajoin ennen alkavaa lomarumbaa. Rajatun kesätyöhaun sijaan pankissamme on jatkuva haku käynnissä kesätyöhön, osa-aikatyöhön tai vakituiseen tehtävään.

Nooa Säästöpankin työntekijä Sonia Oedewald.

Me Nooa Säästöpankissa pohdimme tulevaa kesää ja sen resursointia jo hyvissä ajoin syksyllä 2020. Mietimme, miten tarjoamme parhaat valmiudet seuraavan kesän aikana työskenteleville kesätyöläisillemme. Näin kuuluu toimia, kun tavoitteena on olla toimialan parhaita työpaikkoja. Matkastamme kertoo vuoden lopulla saatu Great Place to Work -sertifointi

Vahvistimme digitaalisen asiakaspalvelumme asiantuntijaporukkaa, Ässän nimellä kulkevaa tiimiä, lähes kymmenellä osa-aikaisella rekrytoinnilla heti alkusyksystä. Halusimme tarjota rekrytoiduille henkilöille kesäduunit talven osa-aikaisuuden jatkoksi. Toki meillä jatkoi liuta edellisen kesän työntekijöitä osa-aikaisesti opintojen ohessa. Nyt olemmekin onnekkaassa tilanteessa, kun kesätyötilanteemme on suunniteltu ja hallussa näin tammikuussa.

Tahdomme tarjota uran alussa oleville henkilöille pitkän aikavälin oppimismahdollisuuksia ja saada heidät kiinni käytännön tekemiseen hyvissä ajoin ennen alkavaa lomarumbaa. Näin varmistamme, että meillä on aina osaavia talouden ammattilaisia asiakkaidemme palveluksessa. 

Valmiimpana työelämään 

Meillä osa-aikaisena pystyy joustavasti yhdistämään työn ja opinnot. Nooassa toimivan Ässä-tiimin tärkein tehtävä on tuottaa hyötyä asiakkaalle jokaisessa kohtaamisessa, oli kyse sitten pienestä arjen pankkiasiasta tai isommasta palvelutarpeesta. Tiimissä takaamme laaja-alaisen oppimisen hyvän perehdytyksen, valmennuksen ja työn käytännön kautta.

Nykäisimme vuoden verran Nooassa työskennellyttä Sonia Oedewaldia hihasta ja kysyimme fiiliksiä kesä- ja osa-aikatyöstä pankistamme: 

Mitä olet oppinut Nooassa työskennellessäsi?
“Olen aiemmin työskennellyt finanssialan ulkopuolella, joten kaikki oli alussa uutta. Päivittäisasioinnin puolella aiheet vaihtelevat niin tili- ja korttiasioista kuolinpesien hoitoon, lisäksi jatkuvassa muutoksessa oleva finanssiala pitää huolen, että oppimista tapahtuu joka päivä.  Olen päässyt oppimaan myös yleisesti rahoitukseen, säästämiseen ja sijoittamiseen, sekä yrityspankkiin liittyvistä tehtävistä.  

Parasta meillä on yhteishenki. Tiimityöskentely on vahvasti läsnä arjessamme, joten haastavien asioiden kanssa ei ole jäänyt yksin ja apua saan kaikilta kollegoilta.” 
 
Millaista työn ja opiskelun yhdistäminen on ollut? 
“Koulun ja työn yhdistäminen on ajoittain haastavaa, mutta arjen aikatauluttamisesta ja suunnittelusta on ollut apua.  Nooassa kannustetaan opiskeluun ja olenkin voinut suunnitella työvuoroni sopimaan kouluaikatauluuni, mikä on tehnyt yhdistämisestä sujuvampaa ja helpompaa. Nooa Säästöpankki pitää huolta työntekijöistään tarjoamalla kattavasti erilaisia etuja kuten liikunta- ja kulttuurietua, mitkä ovat auttaneet voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti.” 

Suositteletko Nooa Säästöpankkia kesätyöpaikaksi? 
“Ehdottomasti! Nooassa kaikki toivotetaan ensimmäisestä päivästä lähtien tervetulleiksi ja otetaan mukaan porukkaan. Jokainen päivä on hyvin erilainen, joten jatkuvasti saa oppia uutta ja kehittyä. Lisäksi saa tehdä työtä, jolla on merkitystä, auttaa asiakkaita, sekä työskennellä yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöitä.”

Jatkuva haku finanssialan tuleville ja nykyisille osaajille

Et löydä sivuiltamme Nooa Säästöpankin erillistä kesätyönhakua, mutta eipä huolta! Sivuiltamme löydät sen sijaan aina avoimena olevan haun, jonka kautta voit jättää hakemuksen kesätyöhön, osa-aikatyöhön tai vakituiseen tehtävään. Me kasvamme ja kehitymme alituiseen ja etsimme mukaan asiakkaiden talouden hyvinvoinnin palveluita tarjoamaan uransa eri vaiheessa olevia asenteeltaan ja vuorovaikutustaidoiltaan reippaita henkilöitä. Jos koet että olet sellainen, tai tunnet sellaisen, laita linkki jakoon. 

Aina VOI olla kesätyönhaku.

Julkaistu

Ajankohtaista