Säästöpankkiryhmä on varautunut koronavirusepidemiaan

Erilaisiin poikkeustilanteisiin varautuminen on Säästöpankkiryhmässä normaali toimintatapa. Tällä hetkellä varaudumme erityisesti koronavirusepidemiaan. Maailmanlaajuisesti leviävä koronavirus (COVID-19) voi mahdollisesti vaikuttaa toimintaamme.

Säästöpankkiryhmä toimii Suomen viranomaisten (mm. THL ja STM) ohjeistuksen mukaisesti ja suojaa henkilöstönsä sekä asiakkaittensa terveyttä ohjeiden mukaisesti. Olemme tarkentaneet ohjeistusta muun muassa asiakastapaamisten, kokousten ja tapahtumien sekä vierailujen ja matkojen osalta, jotta tartuntatautiketjut pystyttäisiin minimoimaan ja silti varmistamaan toimintamme asiakkaiden palvelemiseksi.

Viestimme koronaviruksen mahdollisista vaikutuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Twitterissä.

Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota siihen, että koronavirusepidemian kaltaisissa poikkeustilanteissa saattaa ilmetä epäilyttäviä yhteydenottoja, jotka voivat olla rikollista tietojen kalastelua. Muista, että pankki tai viranomainen ei koskaan kysy pankkipalveluiden käyttöön tarkoitettuja avaintunnuslukuja, käyttäjätunnusta tai salasanaa, eikä myöskään maksukortin tietoja. Suhtaudu aina varauksella puheluihin tai sähköposteihin, joissa näitä kysytään tai pyydetään esimerkiksi kirjautumaan linkin kautta. Kokosimme ohjeita tietojenkalastelun ja huijauksien ehkäisemiseksi: www.saastopankki.fi/huijausviestit.

Muistathan, että voit hoitaa esimerkiksi laina- ja sijoitusneuvottelut myös verkkotapaamisen kautta. 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista