Liiketoiminnan uudistamiselle kysyntää – lähes 1 000 pk-yrittäjää osallistunut Tahdo uudistua -ohjelmaan

Tahdo uudistua -ohjelma auttaa ja tukee pk-yrityksiä uudistumiskyvyn ylläpitämisessä. Lähes tuhat uudistamisen teemasta kiinnostunutta yrittäjää on osallistunut ohjelmaan ja heistä yli 94 % suosittelee sitä. Vuosi huipentuu Tahdo uudistua -riehaan, joka kokoaa satoja pk-yrittäjiä ja asiantuntijoita samaan virtuaalitilaan.

Tahdo uudistua Kuopion tapahtuma 2020
Ensimmäisestä Tahdo uudistua -starttitapahtumasta Kuopiosta. Kuva: Marko Paakkanen

Tahdo uudistua -ohjelma on toteutettu yhteistyössä Säästöpankin, LähiTapiolan, Työeläkeyhtiö Elon, Sitran, Innovestorin sekä kymmenien alueellisten kumppaneiden kanssa. Ohjelman tavoite on tarjota uutta puhtia yrittämiseen, työkaluja uudistumiseen ja verkostoja kanssayrittäjien sekä asiantuntijoiden kanssa. Tapahtumia on järjestetty kevään 2020 aikana sekä verkon välityksellä että livetilaisuuksina ja se on kerännyt lähes tuhat pk-yrittäjää liiketoimintansa uudistamiseen. Tilaisuudet ovat koostuneet asiantuntijapuheenvuoroista, yrittäjäpaneeleista ja työpajoista.

”Ohjelma osui naulan kantaan. Yrittäjien tueksi järjestettiin tapahtumia yhdeksällä paikkakunnalla ja yli 94 % kaikista tapahtumiin osallistuneista yrittäjistä suosittelee ohjelmaa toisille yrittäjille. Työpajat saivat yrittäjiltä erinomaista palautetta ja tapahtumien kautta yrittäjät kertoivat saaneensa uusia yhteistyökuvioita”, tiivistää tapahtumien antia pääyhteistyökumppani Säästöpankkiryhmän yritysasiakkaista vastaava johtaja Kari Suutari.

Uudistumisen teema nousi pinnalle erityisesti kuluneena keväänä, jolloin yritysten uudistumiskykyä ja epävarmuudensietokykyä mitattiin rajusti. Tahdo uudistua -ohjelma rakennettiin tahdosta tarjota yrittäjille apua liiketoiminnan uudistamiseen liittyviin haasteisiin.

Tahdo uudistua -vuosi huipentuu virtuaalitilassa järjestettävään riehaan

Tahdo uudistua -rieha 27.8.2020 kokoaa yhteen verkkotapahtumaan satoja pk-yrityksiä ja asiantuntijoita. Verkkotapahtuma ei ole tavanomainen webinaari, vaan käytössä on verkkoalusta, joka tarjoaa osallistujalle mahdollisuuden valita itse mielenkiintoiset ohjelmasisällöt. Tilasta toiseen vaihdetaan hiirtä klikkaamalla – aivan kuin kävelisi messukeskuksessa esiintymislavalta toiselle. Ohjelma sisältää muun muassa yritysten uudistumistarinoita (Pentisol Oy, Foodin/Rawmance Oy, Fiksu Ruoka Oy ja konttiravintola Morton), talouden näkymiä yrittäjän silmin ja etäjohtamista sekä yksinyrittäjä ja kouluttaja Jari Parantaisen puheenvuoron tuotteistamisesta. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy Tahdo uudistua -verkkosivuilta: www.tahdouudistua.fi

Tahdo uudistua -ohjelma järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Ohjelman tavoitteena on jatkossakin innostaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaa ja tarjota uutta puhtia yrittämiseen työkalujen, verkostojen ja innostavien tapahtumien kautta.

Ilmoittaudu mukaan Tahdo uudistua -riehaan 25.8. mennessä.


Lisätiedot:

Kari Suutari, Säästöpankki, kari.suutari@saastopankki.fi, p. 044 207 1905
Susanne Forsberg, Innovestor, susanne.forsberg@innovestor.fi, p. 050 576 0851
Oona Paasolainen, LähiTapiola, oona.paasolainen@lahitapiola.fi, p. 040 187 2201
Joni Tikkanen, Elo, joni.tikkanen@elo.fi, p. 040 838 0822

 

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.


LähiTapiola-ryhmä on asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja rahoittamisen palveluita. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa. LähiTapiola on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä Elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

Olemme Elo, suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Uskomme, että osaava ja motivoitunut henkilöstö on jokaisen organisaation elinehto ja menestyksen edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen.

Innovestor on pohjoismainen aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka tarjoaa aktiivisesti suoria kanssasijoitusmahdollisuuksia ja rakentaa kasvuohjelmia. Hallinnoimme pohjoismaiden suurinta yksityistä kasvuyritysportfoliota ja olemme sijoittaneet yhteensä noin 130M€ yli 500:n kanssasijoittajamme kanssa. Noin 1500 kasvuyritystä hakee kasvuohjelmiimme vuosittain. Järjestämme näille yrityksille yli 200 tapahtumaa yhdessä yli 250:n kumppanimme kanssa. Missiomme on luoda paras perusta kasvulle.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Ajankohtaista