Karri Alameri Säästöpankkiryhmän varallisuudenhoidon liiketoimintajohtajaksi

Karri Alameri Säästöpankkiryhmän varallisuudenhoidon liiketoimintajohtaja

Ekonomi, CEFA Karri Alameri (55) on nimitetty varallisuudenhoidon liiketoimintajohtajaksi ja Säästöpankkikeskuksen johtoryhmän jäseneksi 9.4.2019 alkaen. Alameri toimii myös Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtajana. Hän raportoi tehtävässään Säästöpankkiryhmän toimitusjohtajalle Tomi Närhiselle.

Ennen Säästöpankkiryhmään siirtymistään Karri Alameri on työskennellyt OP:n johtokunnan jäsenenä ja varallisuudenhoidon liiketoimintajohtajana, Pohjola Varainhoito Oy:n toimitusjohtajana, Danske Capitalin varatoimitusjohtajana ja Mandatum Omaisuudenhoitoyhtiö Oy:n varatoimitusjohtajana.

”Karri Alameren osaaminen ja näkemys tukevat hienosti Säästöpankkiryhmän strategiaa. Tahdomme edistää asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Varallisuudenhoidon palveluilla on merkittävä rooli strategian toimeenpanossa”, sanoo Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen. 

”Vastuullisuus, paikallisuus, korkea asiakastyytyväisyys ja hyvä sijoitusmenestys yhdistettynä osaavaan henkilöstöön luovat vahvan perustan liiketoiminnan kasvulle.  Odotan innolla uusien kollegoiden ja asiakkaiden tapaamista”, sanoo Karri Alameri

Lisätietoa:

Tomi Närhinen, 
Säästöpankkiryhmä, toimitusjohtaja
+358 40 72 43 896
tomi.narhinen@saastopankki.fi

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 
Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista