Ändringar i vår webbplats utseende och användarvänlighet

Vår webbplats förnyas för att säkerställa att man enklare hittar information. Du loggar in i nätbanken på en välbekant plats: du kan även i fortsättningen logga in med knappen ”Nätbanken" i det övre högra hörnet på webbplatsen – lika tryggt som du har gjort hittills.

Sparbankens varumärkesbild.

Vad förändras?

Vi har strävat efter att göra navigeringen på webbplatsen, det vill säga hur man kan bläddra på webbplatsen och hur informationen sammanställs, enklare för användaren. Ofta sökt information lyfts nu fram på fler platser än tidigare, och vi har strävat efter att göra det enklare att bläddra på webbplatsen för att komma fram med färre antal klick.

Webbplatsens information har sammanställts mer omfattande till temahelheter och du kan hitta all information och alla tips, till exempel om lån, med färre klick.

Vi hoppas att du gillar förändringen. Om du vill ge respons på ändringen kan du göra det med vår responsblankett.

Påminnelse om säkerhet: logga aldrig in i nätbanken via en sökmotor

Bedragare blir skickligare för varje dag som går: webbplatsen kan se exakt likadan ut som den riktiga, till exempel saastopankki.fi.

Kom alltså ihåg när du loggar in i nätbanken:

  • kriv saastopankki.fi i sin helhet i adressfältet – gå aldrig till nätbanken direkt via sökresultaten! Vi ber dig heller aldrig att logga in i din nätbank via SMS.
  • Håll ditt användarnamn och lösenord för dig själv: dela aldrig denna information med någon annan.
  • Har du en smart enhet till ditt förfogande? Kom ihåg att när du använder en mobilbank stöter du inte på några bedrägeriförsök från sökmotorer – du kan enkelt ladda ner den till din smarta enhet från appbutiken.

Läs mer om säkerhet

Med önskan om en trevlig fortsättning på hösten!

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu