Pian kokemus Säästöpankista: Kaikki on aina mietitty minulle valmiiksi

Asiakkaamme Pia Mutanen suosittelee Säästöpankkia etenkin sen huolehtivasta otteesta. Lue, mikä on Pian kokemus Säästöpankista!

Pia suosittelee Säästöpankkia
Haastava elämäntilanne oli käännekohta Pia Mutasen pankkiasiakkuudessa. Kun lainaa piti lähteä yhtäkkiä neuvottelemaan yksin, tuli apu tarpeeseen. 

Mutanen halusi hoitaa omat asiansa lähellä, ja Säästöpankin kautta se onnistui. Tuttu yhteyshenkilö osoittautui kultaakin kalliimmaksi, kun kaikkea ei tarvinnut selittää moneen kertaan. Aikaa järjestyi helposti ja kiireisessä tilanteessa myös lapsen sai ottaa mukaan tapaamisiin.  

- Minulla oli todellakin maailman ihanin henkilökohtainen pankkineuvoja, joka oikein otti asiakseen sen koko asuntolainakuvion. Myös Säästöpankin lakimies oli tiiviisti mukana, auttoi ja neuvoi, Mutanen muistelee.  

Erityistä kiitosta hän antaa Säästöpankin oma-aloitteisesta toiminnasta.

- Pankkineuvojani saattoi soittaa minulle ihan muuten vain sekä kysyä miten voin ja miten asiat ovat edenneet. Hän mietti aina kaiken minun kannaltani helpoksi: kun menin paikan päälle, kaikki voitiin hoitaa saman tien eikä tarvinnut juosta edestakaisin.  

Käytännönläheistä ja helppoa

Myös sijoitussuunnitelmaa on työstetty yhdessä Säästöpankin kanssa ja Mutanen on ollut erityisen tyytyväinen käytännönläheisiin neuvoihin:

- Säästöni ovat poikineet hyvin! Aina yhdessä mietitään, minkä verran voin säästää ja minkä verran riskejä kannattaa ottaa. Olen saanut konkreettisia, hyviä neuvoja. 

Kaiken kaikkiaan Mutanen on ollut erittäin tyytyväinen asiakkuuteensa.

- Pankin vaihtaminen ei ole käynyt mielessänikään. Olen saanut kaiken hoidettua ja Säästöpankki on tuntunut turvalliselta silloin, kun oma elämä on ollut myllerryksessä. Kaikki on mennyt paremmin kuin olisin osannut odottaa! 

 

Oletko sinäkin tyytyväinen asiakkaamme? Suosittele meitä ja osallistu arvontaan!

Etkö ole vielä asiakas? Tule asiakkaaksemme!

Ajankohtaista