Tahdon vuosi 2022

Tuemme sinua tavoitteiden saavuttamisessa sekä vaikeissakin talouteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Autamme tekemään suunnitelman tavoitettasi varten ja olemme tukenasi matkan varrella.
Tahdon vuosi 2022.

Talousvalmentaja-kilpailu 7.4.-31.5.2022

200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta 18-27-vuotiasta nuorta voittaa oman Talousvalmentajan, joka auttaa pääsemään kohti omaa taloudellista tavoitetta sparrailemalla talousasioissa. Tavoite voi olla esimerkiksi oma asunto viiden vuoden päästä, roadtrip Jenkeissä, hääjuhlat tai vaikkapa oma auto. Se voi olla myös säästämisessä alkuun pääseminen ja avun saaminen omien raha-asioiden suunnittelussa.

Kilpailu on päättynyt. Kiitos osallistumisesta!

Tahdon vuosi 2022 - Taloudellista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Viime vuodet ovat olleet nuorille haastavia: maailmanlaajuisen pandemian, ilmastonmuutoksen ja muiden kriisien aiheuttama huoli on vienyt sijaa toivolta, huolettomuudelta ja onnistumisilta. Tahdomme nyt antaa äänen nuorten tahdolle ja kääntää katseet tulevaan nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi.

Taloudellinen hyvinvointi ei ole pelkkää rahaa. Me Säästöpankissa haluamme auttaa sekä taloudellisen hyvinvoinnin rakentamisessa että kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Tämän vuoksi teemme yhteistyötä pyskoterapeutti Ville Merisen eli tutummin terapeuttivillen kanssa, joka toimii isoveljellisenä ja helposti lähestyttävänä tahona vastaamassa vaikeisiinkin hyvinvointiin ja talouteen liittyviin kysymyksiin. Yhteistyön myötä haluamme herättää keskustelua nuoriin kohdistuvista paineista ja odotuksista.

Terapeuttiville.

Lisäksi Säästöpankin omat talousvalmentajat ovat käytettävissä ja jakavat vinkkejä TikTokissa talousvalmentaja-kanavalla.

Talousvalmentaja TikTokissa

Kysy mitä vaan rahasta, me vastataan! Talousvalmentajamme ovat käytössäsi talousvalmentaja-kanavalla. Siellä he antavat hyviä vinkkejä muun muassa budjetointiin, säästämiseen ja sijoittamisen alkeisiin. Ota kanava seurantaan, niin huomaat että säästäminen ja sijoittaminen ei ole haastavaa tai tylsää. Riittää että tahtoo.

Säästöpankin Tiktok.

Jos sinulla on joku taloudellinen tavoite (vaikkapa välivuoden pitäminen, oma asunto viiden vuoden päästä, roadtrip jenkeissä tai jokin ihan muu), niin me voidaan auttaa.

Täytä yhteydenottolomake, niin me ollaan yhteydessä!
Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0100 5252.

Kesätöihin Säästöpankkiin

Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen paikka tutustua työelämään ja hankkia arvokasta kokemusta sekä tuloja oman talouden tueksi. Säästöpankki tarjoaa kiinnostavia työmahdollisuuksia ja moni säästöpankkilainenkin on aloittanut uransa kesätöiden kautta. Kesällä 2022 työllistämme 100 nuorta ympäri Suomen.

Lue lisää kesätöistä Säästöpankissa
Vinkkejä kesätöiden hakuun

Konkreettisia vinkkejä parempaan talouden hallintaan

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian
Nuorten raha-asiat - Säästäminen ja budjetointi
Nuorten raha-asiat - Maksuhäiriömerkinnät
Nuorten raha-asiat – vinkit nuorille
Nuorten raha-asiat – usein kysytyt kysymykset