• Ensiasunnon ostaja: lainan toimitusmaksu nyt 0 €

    Haluamme tukea ensiasunnon ostajia, veroedun poistumisesta huolimatta. Kampanjaetuna laina ensiasuntoon ilman toimitusmaksuja. Kampanja on voimassa 31.3.2024 saakka.
  • Nuorten raha-asiat

    Nuori, ota oma talous haltuun! Meiltä Säästöpankista saat kattavat pankkipalvelut ja tukea taloudelliseen hyvinvointiin. Ryhdytäänks hommiin?
  • Säästäminen ja budjetointi

    Säästäminen ja budjetointi kulkevat käsi kädessä – budjetin tekeminen auttaa hahmottamaan rahankäyttöäsi ja sen avulla saat helpommin taloutesi tasapainoon.
Nuorten pankkiasiat hoituvat Säästöpankissa - Säästöpankki tahdon asialla.
Säästöpankin brändikuva

Onko raha-asiat sinusta hämmentäviä?

Mitä rahastot oikein ovat ja mistä niitä saa? ASP, ETF ja BIC, mitä ihmettä? Raha-asiat voivat olla todella hämmentäviä, siksi me Säästöpankista haluamme auttaa sinua pääsemään eroon rahahämmennyksestä. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin alla olevan linkin kautta.

Oma koti mielessä? Lataa ilmainen digiopas 

Ihan oma koti, olisihan se aivan mahtavaa! Mutta miten ihmeessä niin suuri summa on edes mahdollista säästää? Lataa ilmainen ensiasunnon ostajan opas ja opi lisää. 
Säästöpankin brändikuva.
Tyttö on saanut ensimmäisen oman pankkikorttinsa Säästöpankista. Äiti on ylpeänä vieressä: hän luottaa, että tyttö hoitaa raha-asioitaan fiksusti.

Lasten ja nuorten raha-asiat – opas vanhemmille

Talousosaamisen taidot kuuluvat kaikille ja niitä on hyvä opettaa lapselle jo pienestä pitäen. Helpottaaksemme arkeasi olemme koonneet oppaan, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa lasten ja nuorten raha-asioista.

Ajankohtaista