Aito Säästöpankin johto vahvasti edustettuna Säästöpankkiryhmässä

Aito Säästöpankin johto on vahvasti edustettuna valtakunnallisen Säästöpankkiryhmän tuote-, palvelu- ja keskusyhtiöiden hallituksissa.

Aito Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Eero Laesterä on toiminut Säästöpankkiryhmän hallintoneuvoston puheenjohtajana vuodesta 2018 lähtien. Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen toimii Säästöpankkiliiton osk:n hallituksen jäsenenä, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n hallituksen jäsenenä, Sp-Koti Oy:n hallituksen jäsenenä ja Sp-Kiinnitysluottopankin hallituksen jäsenenä. Säästöpankkiiri, HR- ja henkilöasiakasliiketoimintajohtaja Heini Piitulainen toimii Sp-Rahastoyhtiö Oy:n hallituksen jäsenenä ja Sp-Henkivakuutus Oy:n hallituksen jäsenenä. Säästöpankkiiri, yritysasiakasliiketoimintajohtaja Harri Vaarasalo toimii Säästöpankkipalvelut Oy:n hallituksen jäsenenä.

Nimitykset ovat luottamuksenosoitus Aito Säästöpankille.

– Tämä kertoo arvostuksesta Pirkanmaalla tekemäämme menestyksekästä työtä ja asiantuntevaa henkilöstöämme kohtaan. Meillä on kunnia olla mukana kehittämässä koko Säästöpankkiryhmää, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen iloitsee.

Aito Säästöpankin hallitukseen uusia jäseniä

Aito Säästöpankin hallituksessa uusina jäseninä ovat aloittaneet Unfair Lean Marketingin toimitusjohtaja Johanna Raiskio sekä Sisä-Suomen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Antero Rytkölä. Uudet jäsenet tuovat hallitukseen mukanaan osaamista varsinkin asiakkuuksien, myynnin, strategiatyön ja valmentamisen sekä johtamisen ja juridiikan osa-alueilta. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Eero Laesterä, varapuheenjohtaja Timo Saraketo sekä Hannu Ala-Kapee ja Eija Vartila.

 

Lisätietoja:

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | 050 407 0334 | @PankkiPirkko

Lisätietoa Säästöpankkiliito osk:n hallituksesta

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista