YRITTÄJYYSAREENA SASTAMALASSA YRITTÄJÄN PÄIVÄNÄ 5.9.

HP Parviainen YrittäjyysAreenalla! Huittisten Säästöpankki, Sastamalan kaupunki ja Vammalan Yrittäjät keräävät nuoret, yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet yhteen kuulemaan Duudsonin tarinan ja paljon muuta!

YRITTÄJÄN PÄIVÄ 5.9.

Sastamalan elinkeinopalvelut järjestää nuorille, yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille YrittäjyysAreena -tapahtuman Sastamalassa, Sylvään koulun auditoriossa 5.9.2019 klo 17.30-20.00.

Huittisten Säästöpankki on tapahtuman pääyhteistyökumppani yhdessä Vammalan Yrittäjien kanssa.

YrittäjyysAreenan päätähtenä loistaa tänä vuonna TV:stä tuttu Duudson HP Parviainen, joka kertoo muun muassa miten poikaporukan jekkuilusta kasvoi kannattava bisnes.

Mukana tapahtumassa on myös Suomen kenties nuorin yrittäjä; Korumies-Arvi, joka on esimerkki peräänantamattomuudesta ja siitä, kuinka unelmat voi saavuttaa tekemällä kovasti töitä. Ääneen pääsee myös Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien varapuheenjohtaja, sastamalalaisen Laukkuasema Oy:n Anne-Marie Niemelä.

YrittäjyysAreena -tapahtuma on osa Sastamalan kaupungin nuorten yrittäjyyskasvatustyötä ja sen tavoitteena on kannustaa ja motivoida paikallisia nuoria yrittäjyyteen. Kasvatustyön suuria teemoja ovat yrittäjä-asenne, tahto, rohkeus ja usko omiin kykyihin.

Sastamalan kaupungin yrittäjyyskasvatustyön teemat kulkevat koko lailla käsi kädessä Säästöpankin arvojen kanssa. Kun meille tarjoutui mahdollisuus osallistua tähän tapahtumaan, ei osallistumista tarvinnut kauaa miettiä, toteaa Huittisten Säästöpankin markkinointipäällikkö Pasi Virtanen. Tahto, rohkeus, vastuullisuus ja tekemisen meininki ovat juuri niitä asioita, joita me Säästöpankissakin arvostamme ja joiden eteen omaa talouskasvatustyötämme teemme, päättää Virtanen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta tarjoilujen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista oheisesta linkistä.

TERVETULOA!

ILMOITTAUDU

Vai tehdäänkö ensin sinun unelmista totta? Varaa aika paikalliselta talouden asiantuntijalta Oman Talouden Tuokioon. Keskustellaan sinun taloudestasi ja kartoitetaan sinulle sopivin tapa säästää ja vaurastua!

VARAA AIKA

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista