Nooa Säästöpankilta lahjoituksia hyviin tekoihin pääkaupunkiseudulla

Nooa Säästöpankki jakoi tällä viikolla Säästöpankkien Hyviä Tekoja -lahjoitukset valituille pääkaupunkiseudun kohteille. Hyviä tekoja -äänestyksessä suomalaiset voivat äänestää paikallisia kohteita, joita haluavat tuettavan. Säästöpankki on ollut mukana rakentamassa suomalaisten yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia jo perustamisestaan lähtien. Vuosien varrella olemmekin päässeet lahjoituskohteidemme kautta todistamaan lukuisia isompia ja pienempiä mahtavia tarinoita ja tekoja.

Nooa Säästöpankki - Hyviä tekoja
Kuvassa tämän vuoden lahjoitusyhteisöjen edustajia sekä oikeassa reunassa Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti sekä asiakaskokemusjohtaja Reetta Tuomala.

 

Pääkaupunkiseudulla ehdotuksia ja ääniä tuli tänä vuonna valtava määrä ja niistä valikoituivat alla olevat kohteet lahjoitusten saajiksi. Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tänä vuonna saatu äänimäärä ei kuitenkaan ollut ainoa kriteeri tuen saamiseen, vaan pienemmälläkin äänimäärällä oli mahdollista saada tukea.

"On hienoa, että saamme tukea upeita, paikallisia hyviä hankkeita ja järjestöjä. Haluamme kantaa kortemme kekoon yhteiseen hyvään ja tehdä konkreettisia tekoja. Tämä on meidän tapa toimia ja olemme hyvin ylpeitä siitä" -Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti summaa.

Vuonna 2019 Nooa Säästöpankki jakoi lahjoituksia seuraaviin hankkeisiin:

  • Väylä Ry etsii kehitysvammaisille työtä, josta maksetaan kunnollinen korvaus. Tuellamme hankitaan yhtenäiset työvaatteet.
  • Syyslomalla Järvenpäässä järjestetään robotiikka-leiri lapsille Roboedu Ry:n toimesta.
  • Loisto Setlementti Ry:n Itä-Pasilan sosiaalinen nuorisotyö järjestää kansainvälistä ohjelmaa nuorille.
  • Save Pond Hockey Ry sai tukea ilmastonmuutoksen vastaisten pipolätkäturnausten skaalaamiseen.
  • HelsinkiMissio tarjoaa tukemme avulla entistä enemmän henkilökohtaista tukea ahdistuneisuudesta tai syrjäytymisestä kärsiville lapsille ja nuorille.
  • Tapion Sulka Ry järjestää Espoon kouluissa maksuttomia sulkapallotunteja.
  • Pelastakaa Lapset Ry:n Eväitä Elämälle oppikirjatuella mahdollistetaan vähävaraisten perheiden lasten lukio-opiskelu.
  • Rekku Rescue Ry hankkii tuellamme ruokaa sekä lääkärihoitoa kodittomille koirille ja kissoille.
  • Järvenpään Voimistelijat Ry saavat tukea seuran omin voimin rakennettavan voimisteluhallin tarvikkeisiin.
Lisätietoja: toimitusjohtaja Esa Jäntti, 0400 383 348 

Kerromme lisää Hyvistä Teoista kuluvan vuoden aikana, joten tervetuloa seuraamaan pankkiarkeamme FacebookiinTwitteriin sekä Instagramiin!

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista