Nooa Säästöpankki ja Helsinki Seagulls jatkavat pitkäaikaista yhteistyötä

Nooa Säästöpankki ja Helsinki Seagulls -koripallojoukkue jatkavat monivuotista yhteistyötään myös Korisliiga-kaudella 2018-2019.

Nooa Säästöpankki on tarjonnut Seagullsille asiantuntevaa jeesiä joukkueen pankki- ja raha-asioissa sekä ulkomaalaisten pelaajien pankkiasioiden hoidossa jo usean vuoden ajan.

”Nooa Säästöpankki on meille luonteva kumppani. Hoidamme koko organisaation pankkiasiat keskitetysti heidän kanssaan ja pankin paikallinen, ketterä ote on tehnyt asioimisesta mutkatonta. Uudet pelaajat saavat tarvittaessa tilit ja palvelut suoraan Nooan Säästöpankin kautta, mikä on erityisesti ulkomaalaispelaajillemme tärkeä palvelu”, sanoo Helsinki Seagullsien toimitusjohtaja Sauli Silvonen.

Yhteistyötä kehitetään entisestään alkavalla kaudella

Töölön Kisahallilla pelattavissa kotiotteluissa näkyvästi mukana ollut Nooa Säästöpankki tarjoaa myös keskiviikkona 10.10. alkavalla Korisliiga-kaudella Nooa Säästöpankki VIP-tilan, jonka runsaat tarjoilut ennen ottelua ja ottelun puoliajalla nostavat ottelukokemuksen uudelle tasolle. Otteluisännyyden ja erilaisten markkinoinnillisten ja viestinnällisten kuvioiden lisäksi yhteistyöstä pyritään kehittämään entistäkin monipuolisempaa ja molempia eteenpäin vievää.

”Seagulls on ketterä paikallinen joukkue, jonka eteenpäin pyrkivä meininki on myös meidän näköistä tekemistä, jossa harjoitellaan kovasti matkalla huipulle. Haluamme jatkaa yhdessä tekemiseen perustuvaa pitkäjänteistä yhteistyötä”, sanoo Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti ja jatkaa:

”Yhteistyön alkumetreiltä asti olemme olleet iloisia siitä, että voimme olla mukana viemässä eteenpäin stadilaista liikuntaa ja koripalloa sekä osaltamme olla mahdollistamassa jännittäviä kokemuksia urheilun parissa.”

Lisätietoa:

Esa Jäntti
toimitusjohtaja, Nooa Säästöpankki
esa.jantti@saastopankki.fi
puh. 0400 383 348 I twitter.com/Ejantti

Sauli Silvonen
toimitusjohtaja, Helsinki Seagulls
sauli.silvonen@helsinkiseagulls.net
puh. 050 311 2670 I twitter.com/SilvonenS

 

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa pankin kanssa asioinnin. Pankki tarjoaa rehtiä ja ketterää palvelua pääkaupunkiseutulaisille sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Säästöpankkiirit tapaavat asiakkaan silloin ja siellä, missä se asiakkaan arkeen parhaiten sopii. Henkilökuntaa on runsaat 90. Pankin toimitusjohtajana toimii Esa Jäntti.

Vuonna 2013 perustettu Helsinki Seagulls, tuttavallisemmin Gulls, on pelannut miesten Korisliigassa vuodesta 2014 asti. Lyhyen historiansa aikana joukkue on onnistunut saavuttamaan jo kaksi SM-pronssimitalia kausina 2016-2017 ja 2017-2018. Joukkue pelaa kotiottelunsa Töölön Kisahallissa, jonka katsomot ovat keränneet yleisöä lähes maksimikapasiteetin eli 1000 katsojan keskiarvolla ottelua kohden.


Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Nooa Säästöpankki

Ajankohtaista