Nooa Säästöpankki yhteistyöhön Appchieve Oy:n kanssa

Nooa Säästöpankki aloittaa yhteistyön suomalaisen startup-yrityksen Appchieve Oy:n kanssa. Yrityksen tuote, Appchieve, on mobiilisovellus elämän pieniä ja suuria saavutuksia varten. Sovelluksen kautta käyttäjä voi todentaa saavutuksensa ja jakaa ne ystävien, perheen ja muiden ihmisten kanssa. Alkuvaiheessa Nooa Säästöpankki on luonut sovellukseen kolme erilaista saavutusta.

"Me Nooa Säästöpankissa etsimme aktiivisesti erilaisia tapoja tuoda pankkia lähemmäs ihmisten arkea. Näemme, että tässä on yksi kokeilemisen arvoinen toimintatapa ja samalla mahdollisuus tukea yrittäjyyttä. Appchieve-sovellus on erinomainen tapa kannustaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan", sanoo liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund. 

"Olemme Appchievellä iloisia yhteistyöstä Nooa Säästöpankin kanssa. Odotamme innolla, miten pääsemme tuomaan pankkimaailmaan pelillisyyttä ja syventämään asiakaskokemusta Nooa Säästöpankin asiakkaille. Tulkaa kaikki mukaan elämysten maailmaan kokemaan, mitä kaikkea Appchieve voi tuoda tullessaan", sanoo Appchieve Oy:n CMO, Co-Founder Jan-Mikael Nokelainen.
 
Appchieve-sovelluksen voi ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta. Tällä hetkellä Appchieve-sovellukseen voi rekisteröityä vain kutsukoodilla. Nooa Säästöpankin yhteisöllinen kutsukoodi on: NOOASP
 
Appchieve Oy:n tiedote: https://www.appchieve.net/press/
Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista