Nooa Säästöpankki yhteistyöhon jalkapalloseura HooGeen kanssa

Nooa Säästöpankki ja espoolainen jalkapalloseura Haukilahden pallo HooGee ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyöstä on sovittu kauden 2019 loppuun asti.

Kättä päälle yhteistyön merkiksi. HooGee ry:n hallituksen puheenjohtaja Janne Maijala vastaanotti säästöfantin Nooa Säästöpankin kampanjasuunnittelija Janne Hintsalalta.

”Nooa Säästöpankin ja HooGee Ry:n yhteistyö on ihan mahtava juttu. Olemme urbaani kyläpankki ja yhteisöllisyys ja paikallinen tukeminen ovat tärkeä osa meidän tekemistä - tahdomme olla siellä missä ihmiset ovat. On hienoa, kun voimme tukea lasten liikuntaa ja harrastamista sekä yhdessä kehittää molempia jeesaavaa yhteistyötä. Se on meidän näköistä toimintaa - hienot fiilikset”, sanoo Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund ja jatkaa: 

”HooGeen sinivalkoinen futisperhe on suuri. Pelaajien lisäksi muun muassa valmentajilla, vanhemmilla ja talkootyöläisillä on seuratyössä erittäin suuri rooli ja me säästöpankkiirit tahdomme osaltamme puhaltaa tuulta yhteisiin purjeisiin yhteistyön myötä.”

Yhteistyöstä on toistaiseksi sovittu kauden 2019 loppuun ja osapuolten tavoite on kehittää yhteistyötä laajasti ja erityisesti tukea lasten liikuntaa sekä Haukilahden Toppelundin koulun kentälle rakennettavaa tekonurmiareenaa.

”HooGee on perinteikäs jalkapalloseura Haukilahden alueelta. Seurassamme pelaa hieman alle 800 junioria ja aikuista. Meillä on useita erilaisia odotuksia yhteistyöltä Nooa Säästöpankin kanssa. Ehkä isoin asia on yhteistyömme koskien uutta tekonurmea, joka tulee Toppelundiin. Tämän kaltaiset yhteistyökumppanuudet ovat niitä, jotka mahdollistavat hienoja hankkeita, joilla junioreille saadaan paremmat treeniolosuhteet. Hyödyt ovat moninaisia, sillä myös koululaiset pääsevät treenaamaan koulun liikuntatunneilla hyvissä puitteissa. Lisäksi kaupunkilaisille on varattu tietty määrä vuoroja kentälle ja sitä kautta pystymme seurana myös kantamaan yhteiskunnallista vastuuta”, kertoo HooGeen hallituksen puheenjohtaja Janne Maijala.

Lisätietoa:

Tommi Grönlund
Liiketoimintajohtaja, Nooa Säästöpankki
tommi.gronlund@saastopankki.fi
Puh. 040 575 1969
Twitter: @TommiGronlund
www.saastopankki.fi/nooa

Janne Maijala
Hallituksen pj, Haukilahden pallo HooGee Ry
Puh. 040 062 7500
www.hoogee.fi


Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...