Yhteistyöllä entistä parempi kokonaisuus yrittäjille. Nooa Säästöpankki yhteistyöhön LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja – Uusimaan kanssa

Nooa Säästöpankki ja LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja - Uusimaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön avulla molempien yhtiöiden yritysasiakkaat saavat pankki- ja vakuutuspalveluita oman toimintansa kehittämiseksi ja turvaamiseksi. Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistävät paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

Nooa Säästöpankki solmi yhteistyön Lähitapiola Pääkaupunkiseutu ja – Uusimaan kanssa.
Kuvassa edessä vasemmalla LähiTapiola Uusimaan toimitusjohtaja Erik Valros ja takana toimitusjohtaja Jukka Kinnunen, Lähitapiola Pääkaupunkiseutu.

”Yhdessä tahdomme luoda alueemme yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden.  LähiTapiola täydentää erinomaisesti yritysasiakkaidemme toiminnan turvaamiseen liittyviä palveluita. Vastaavasti LähiTapiolan asiakkaat hyötyvät yhteistyöstä – Nooa Säästöpankki tarjoaa kaikki heidän tarvitsemansa pankkipalvelut niin maksuliikkeen kuin pankkirahoituksen osalta,” kertoo Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti. 

Tahdomme tarjota kokonaisvaltaista palvelua

”Toimimme talouden valmentajina, autamme asiakkaitamme vaurastumaan ja välttämään riskejä. Vakuuttaminen liittyy olennaisena osana talouden kokonaisuuteen. Yhteisiä ratkaisuja hyödyntämällä Nooa Säästöpankin yritysasiakkaat saavat turvattua laajemmin taloudelliset riskinsä.” kertoo Jäntti. LähiTapiola Pääkaupunkiseudun ja -Uusimaan osalta yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille tarjottavia talouden palveluita.

Vahvuuksina korkea asiakastyytyväisyys ja yhteinen arvopohja

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankkiryhmä oli tämänkin vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle.  

Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken.
 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista