Tehdään hyvää yhdessä

27.11.2018 on #tekojentiistai ja me Nooa Säästöpankissa ja Urbaanit Kodit Oy:ssä päätimme tehdä yhdessä hyvää liikkumalla ja reippailemalla valitsemallemme kohteelle Kympin Lapset Ry:lle. ”Liikunnasta tuleva hyvä mieli, terveysvaikutukset ja ilo moninkertaistuivat, kun tiesimme keräävämme rahaa hyvään tarkoitukseen Kympin Lapsille” – sanoo projektin innostaja Jaana Pullinen, Nooa Säästöpankin Henkilöstöjohtaja.

Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti
Kuvassa Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti Säästöpankin Fantin kanssa, Esa lahjoittaa rahat Kympin Lapsille.
Iso joukko Nooa Säästöpankin säästöpankkiireita osallistui aktiivisesti 26.9. – 11.11.2018 haasteeseen ja saimme kerättyä liikuntapisteitä reippaasti yli tavoitteen. Lahjoitamme liikunnan ilosta nyt Kympin Lapsille 1.450 eur. 

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea tekoja suomalaisen taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Lahjoituksilla ja Hyviä tekoja -kampanjallamme edistämme hyvää tekevien tahojen taloudellista pärjäämistä ja sitä kautta suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia.

Säästöpankit ovat 2018 Hyviä tekoja -vastuullisuuskampanjan myötä lahjoittaneet jo yli 785 000 euroa eri hyväntekeväisyyskohteisiin. Kohteissa korostuivat nuoret ja lapset. ”Tämän vuoksi olikin erityisen tärkeä valita henkilökunnan hyvän tekemisen kohteeksi sellainen taho, jossa aidosti pienilläkin teoilla ja rahalla on suuri merkitys. Kun mietimme lapsia ja heidän perheitään tilanteessa, jossa suurin mahdollinen pelko on käsillä, he ovat viikkokausia sairaalassa tai kotona eristyksessä laittaen kaiken toivon nykylääketieteen ihmeeseen, niin halusimme yrittää tuoda heille jotain kivaa, jotain joka hetkeksi veisi ajatuksia muualle ja toisi pienen ilon kaiken keskellä.” Jaana jatkaa. 

”Nyt toivotamme Kympin Lapset Ry:n kautta sydämestämme hyvää Kympin potilaille!” Toivottaa Jaana ja koko Nooa Säästöpankin väki
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista