Urbaanit Kodit -yhtiön vetäjäksi Anna-Maija Kuosmanen

Nooa Säästöpankin Sp-koti ketjuun kuuluvan Urbaanit Kodit Oy:n vetäjäksi on nimitetty 1.8.2018 alkaen Anna-Maija Kuosmanen. Kuosmanen siirtyy tehtävään Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy:sta, missä hän on toiminut myyntijohtajana.

Nooa Säästöpankin perustama Sp-Koti franchising-ketjuun kuuluva Urbaanit Kodit Oy haluaa tarjota stadin helpointa asunnonvaihtoa. Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Esa Jäntti toivottaa ihmisten hyvinvoinnista kiinnostuneen, tavoiteorientoituneen kehittäjän ja osaajan tervetulleeksi taloon. 

”Anna-Maija on monipuolinen osaaja, jolla on menestyksekästä kokemusta asumisen ja säästämisen palveluista - olemme innoissamme, kun pääsemme yhdessä jatkamaan alan parhaan palvelun rakentamista. Haluamme omalla toiminnallamme purkaa vanhoja mielikuvia ja ottaa kiinteistönvälityksen osaksi asiakkaan talouden valmennusta”, sanoo Jäntti.

Anna-Maija Kuosmanen näkee uuden edessä runsaasti mahdollisuuksia.

”Intohimoni on aina ollut löytää asiakkaille juuri heille sopiva kokonaisuus. Nyt siihen tuli entistä upeampi mahdollisuus ja tartun innolla uuteen. Tahdomme rakentaa ratkaisuja, jotka huomioivat asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja kantavat yli ajan. Tämä on mahdollista pankin säästöpankkiireiden ja Urbaanit Kodit kotipankkiireiden ketterällä yhteistyöllä”, toteaa Anna-Maija Kuosmanen.

Urbaani Kodit Oy rekrytoi parhaillaan kotipankkiireita.

”Etsimme kotipankkiireita, joiden tehtävä on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät sekä kehittää Urbaanien Kotien omaa välitystoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta. Jos tunnistat itsesi, niin ota ihmeessä yhteyttä!”, kannustaa Kuosmanen.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja, Nooa Säästöpankki
Esa Jäntti
puh. 0400 383 348
esa.jantti@saastopankki.fi
twitter.com/Ejantti

Toimitusjohtaja, Urbaanit Kodit Oy
Anna-Maija Kuosmanen
Puh. 050 541 4636
anna-maija.kuosmanen@saastopankki.fi
twitter.com/maija_ku


Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista